Først vil jeg lige ligge ud med at fortælle at mit rpg som jeg ejer sammen med min veninde Selma, Creatures of the night, blev 1 år d. 16 marts. Det er helt vildt at det stadig er aktivt. Tag evt. lige et kig forbi :D


Og så vil jeg lige sige at jeg ikke har lavet en skid i dag. Har været ude og gå med Mille, og ellers bare slappet af. Og jeg planlægger at sidde oppe og se film hele natten, for nu er det påske! Hvor herligt er det ikke lige? Længe leve påske! Påååske ferie! Og ang. påske har jeg forresten fået Tobak til at hjælpe med at gæsteblogge når jeg er i Frankrig. Hun skal gæsteblogge når Mox er i København. Så det er bare super fint.

Det var alt hvad i fik i dag! For jeg har absolut intet at sige :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.