Jeg var faktisk lige ved at glemme og skrive blog i dag. Ved ikke lige hvad jeg tænkte på. Skulle lige til at lukke computeren ned, da jeg så lige kom i tanke om “hov, hov Simone… Vent lige et øjeblik” (Ja jeg tænker i 3 person) “Du skal da nok lige skrive blog min ven”… Og så skrev jeg det crap her. Det er der jo ingen der ville kunne have levet uden. Jeg tror bare at det er fordi jeg er træt at jeg ævler sådan…

I dag lagde jeg faktisk ud med at spise morgenmad med familien klokken 8.30 eller sådan noget. Det var ganske hyggeligt, selv om jeg troede at jeg skulle dø, da jeg blev vækket. Fik da selv valget om jeg ville op, men det ville jeg egentlig gerne. Det er rart at få noget ud af dagen jo. Efter vi havde spist begyndte jeg at lave på hjemmesiden (nørd), og som nogen af jer nok kan se, så har jeg fået inddelt mine blogs i kategorier, så man specifikt kan søge på det man gerne vil læse om (Inden for de forskellige valgmuligheder selvfølgelig). Jeg vil gerne lige tage mig den tid at forklare hvad jeg har tænkt med de forskellige punkter:

 • – Mit liv: Dette er kategorien for mine dagbogsagtige indlæg, hvor jeg mere præcist skriver om min dag. Her indgår ofte en af de andre kategorier, men somme tider, er det ren og skær opremsning af min dag.
 • – Bøger: Hvis jeg har læst en god bog, og altså skriver om bogen i min blog (mere end bare at nævne den), så vil bloggen gå under denne kategori.
 • – Skole: Ofte spiller skolen en stor del i min hverdag. Hvis min blog indeholder en uddybelse af et skoleforløb, en krise i skolen osv. vil bloggen være under denne kategori.
 • – Shopping: Køber jeg noget nyt, som jeg fortæller om i bloggen, og evt. ligger billeder ud af, vil bloggen vare under denne kategori.
 • – MicroCut.Dk: Denne kategori er lavet så man i arkivet specifikt kan søge efter opdateringer jeg har nævnt i mine blogge. Her vil også være blogge hvori jeg viser grafik frem under, eller hvis der sker radikale ændringer på Microcut.dk
 • – Spil: Har jeg spillet et godt spil, og vil dele min begejstring med jer, så kommer bloggen under denne kategori.
 • – Film: Jeg interressere mig meget for film, og derfor er dette en meget vigtig kategori. Her under er blogs hvori jeg har lagt filmklip ud, skrevet om nogle film osv. være i.
 • – Gæsteblogger: Gæsteblogger kategorien er selvfølgelig lavet så man kan finde alle de blogs der ikke er skrevet af mig meget nemt. Gæstebloggernes blogs vil altid være under denne kategori.
 • – Ferier/rejser: blogs hvori ferie planlægning, blogs fra selve ferien, billeder fra ferien, fortælling om ferien, osv. høre under denne kategori.
 • – Musik: Blogs som indeholder sangtekster, musikklip, musikfilm, uddelt begejstring for et stykke musik mv. vil være under denne kategori.
 • – Arbejde: Mit arbejde fylder en hel del i mit liv. Har temaet arbejdet som hovedtema, eller har der udspillet sig noget interressant på jobbet som kort bliver nævnt i min blog, vil den ryge under denne kategori.
 • – Andet: Alt andet som ikke kan kategoriseres over de overstående ryger her under.
 • Det forekommer selvfølgelig at en og samme blog høre under flere kategorier, og så ryger den selvfølgelig ind under dem alle.

Det var lige et lille sidespring. Efter jeg havde lavet kategorierne, hvilket egentlig var super nemt, ryddede jeg op og gjorde rent på mit værelse, og det ene af badeværelserne. Auw, hvor det trængt >.<” Jeg sviner bare så det er helt sindssygt. Og wow! Nu kan jeg se mit bord igen *stunning*. Efter jeg havde ryddet op og gjort rent tog jeg ud og hentede Frida (en af vores shetlandsponyer), og Jarpur (min mors islandske hest) ind. Vi striglede så dem, og Bøje ordnede hove på Jarpur. Det var meget hyggeligt at stå og fjerne al den vinterpels, sammen med de gode gamle.
Da vi havde smidt hestene ud igen, tog jeg Lady ind. Jeg striglede hende rigtig grundigt, og sadlede hende op. Vi red rundt om Egevangen. Turen kalder vi sjovt nok ‘Rundt om Egevangen’ fordi vejen går rundt om et størrer areal og hedder Egevangen X’D haha! Så ved man også det. Da jeg kom hjem striglede jeg hende igen, og så kom hun ud og legede (tæskede) de andre hyppere. Det var rigtig rart at få reddet lidt igen i dag. Damn, kan virkelig mærke det i mine mave, og lår muskler ^^” Æhh… Dårlig form jo.

Her til aften er Mikkel her… Men han sover. Hvilket er meget forståeligt. Jeg har siddet den halve aften og prøvet at få lavet et nyt web layout (Meget uden held -.-” Mangler inspiration!!! Hvor finder i jeres til at lave hjemmesidelayouts? >,<“), mens han ikke har gidet at lave noget. Han tænkte over en matematikopgave… og faldt så i søvn. Hehe. Han er nu meget sød når han sover >:]

Jeg vil slutte min blog nu, og komme i seng. Jeg tror jeg vil ud og gå en rigtig lang tur med Mille i morgen, og så vil jeg til at pakke min taske til Frankrig turen, for det får jeg nok ikke så meget tid til søndag da jeg skal på arbejde -.-” … Men så skal jeg heller ikke arbejde mere i Påsken! Halleluja! …. Karma…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.