I dag har det bare været dejligt vejre. Jeg tog Lady ind i formiddags, og så har jeg bare nusset om hende, og striglet hende, været ude og ride, og alt muligt. Det har været rigtig dejligt. Det var rart at have tid og lyst til hesten igen. Det er efterhånden lang tid siden at jeg har følt overskud til at komme ud og ride, og ikke mindst bruge rigtig lang tid i stalden. Men det trængte båede Lady og jeg altså også bare til i dag. Men man får altså også mere lyst til at være ude i stalden, eller rettere ude i det hele taget, når vejret er så dejligt, fremfor når det stormer, regner, og i det hele taget bare er skide koldt ^^”

Jeg har også været ude at gå med Mille idag. Wow. Jeg har bare været total aktiv idag! Og total meget ude menneske. Hehe. Ej det er sådan noget jeg burde gøre noget oftere, for jeg kan også mærke at jeg bliver meget gladere af det. Jeg tror måske at det er fordi jeg føler at jeg udretter noget. Det tror jeg næsten at det er. Når man sidder en hel dag i skolen, og går direkte hjem og spiller computer føler man jo virkelig at man spilder sit liv nogengange. Andre gange kan det også være dét som gør mig glad ^^” Men for det meste er en kombination af at være ude noget af dagen, og stene foran computeren altså det bedste. Ja jeg behøver vel ikke at ligge skjul på at jeg virkelig er meget afhængegig af min computer. Rigtig meget >.<”

Nå, hvad jeg skal lave i aften… Jeg har jo været alene hele dagen, og skal også være det hele aften. Jeg tror jeg indtager stuen her senere, og får noget at spise, og så tror jeg ellers jeg vil stene tv og computer resten af natten :D Wuhu! Der kommer en film klokken 00:00 som jeg tror jeg vil se. Det er en Canadisk gyser, og den hedder Fear of the Dark. Den har bare af at være bedre end den lorte film jeg så igår. “Dark floors” tror jeg nok den hed. Det var en finsk-islandsk gyser. Tror aldrig jeg har set så elendig en gyser før. Eller film i det hele taget. Så lam!
Nå men jeg tror også at jeg vil se lidt asiatiske gysere i aften. Længe leve computeren. Nu hvor danske fjernsynskanaler endnu ikke har fattet at de skal sende nogle flere asiatiske gysere, må vi jo ty til computeren, hvor der er en uanet mængde af sådan nogle herlige film :D Wuhu…

Ang. film vil jeg lige påpege at “Underworld: Rise of the Lycans” kommer i de danske biografer den 24 April 2009. Dvs. om 20 dage! Gud hvor jeg glæder mig :D Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg tror den er god. Men de andre Underworld film var ret okay, og ret så fede, så mon ikke at denne også er? Som sagt er jeg i hvertfald rigtig spændt på at se hvad det er for noget…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.