Onsdag har været en meget afslappet dag! Jeg har faktisk ikke lavet særlig meget.. Min dag startede 10:25 hvilket var dejligt at sove så længe. Det har jeg gjort hele ugen og jeg gjorde det skam igen :D. Så startede dagen på samme måde som i går – yoghurt og Friends. Jeg har set serien en million gange, men påskeferien 2009 bliver åbenbart nummer en million og en!

– Forresten drømte jeg også i nat! Jeg drømte faktisk om Simone og Mikkel. De stod og snakkede om, at de var total skøre – men så drømte jeg nok ikke? Niks, men i hvert fald var det en sjov drøm..

– SIDESPRIIIIIIIIIIIIIIIIIING!
Simone tog afsted i dag, det gjorde de andre også, men dem er vi ligeglade med, for dette er Simones hjemmeside sååååå – Simone tog afsted i dag, de skal jo til Paris og jeg tror de får en hyggelig tur. Mig, far og Simones motter skal jo også afsted. Berliiiiiiiiiiiiiiin, jep det er rigtigt. BERLIIIIIIIIIIIIIIIIIN. Jeg hader tysk, men jeg overlever nok :D. De snakker jo berlinsk dernede i Berlin, hahaha! Men i hvert fald tager vi afsted fredag nat klokken fire så jeg skal sove for vildt i bilen.

– Sidespring slut!
Men efter det fik jeg en besked fra min mor, som skrev: Dine bukser er kommet!!! Da jeg har købt et par af de der denim leggings, som ligner et par cowboybukser uden lommer og egentlig har de der leggings ikke rigtig sagt mig noget, men da jeg så min! Jeg var solgt og (undskyld sproget) hold kæft mand! De er alt for dejlige at have på – NAM! Så var jeg total glad for, at de var kommet. De var blevet sendt ned på min mors arbejde, så jeg ville cykle ned efter dem lidt senere. Så gjorde jeg rent på vores ene badeværelse og trappen fik også en tur, så støvsugede jeg og cyklede ned efter min dejlige leggings.

Da jeg kom hjem igen, hed den…… SPÆNDINGSMUSIK!!!!!! – FRIIIIIIIIENDS :D <33333. Genialt simpelthen! Jeg er nået til det afsnit hvor Chandler og Monica skal giftes, konge afsnit :b. Nå, men derefter ringede min far og ville have mig med til aalborg og derefter over på hans arbejde for at rydde lidt op. Vi kørte lige forbi farmor (<33333333) for at få lidt kage og en kop kaffe, ih hun er en dejlig dame hende farmor! Så tog vi over og ryddede lidt op og nu sidder jeg så her og ser……. ENDNU MERE SPÆNDINGDSMUSIK!!!!!!!!!!!! Friends :D. Og det har jeg da aldrig set før… Kun et par milliard gange, men hvad fanden?! Nu vil jeg ikke plabre mere om Friends.

Min mor fik ferie fra i dag af, så jeg tror vi skal hygge os i morgen. I morgen eftermiddag eller der omkring kommer far så efter mig og så går turen jo snart til Berlin. Det bliver grineren. Min far er helt oppe og kører på grund af, han glæder sig som et lille barn – så nu er der to børn som glæder sig! Mig og far :D. Jeg er sikker på at Simones mor også gør det!

Men i hvert fald vil jeg smutte nu, jeg vil se.. SHHH! Ingen ser jeg skriver det, men det gør jeg… (FRIENDS! :D) Så vi sås, vi ja gør ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.