Jep, som overskriften fortæller ganske lidt om, kommer denne blog til at handle om en hel masse, men også….. Berlin, for i morgen tager jeg derned med far og Simones mor. Det bliver så sjovt! Jeg glæder mig monster meget. Har aldrig været der og bare ved tanken om det, bliver jeg helt glad. Ahhhhhhhhh lovelovelovelovelovelove.

Men men men! I dag er desværre også min sidste dag som gæsteblogger – ØV.. Jeg synes det har været grineren lige at bruge 5-10 minutter af sin dag på, at nedskrive hvad der egentlig er sket på den dag. Men i hvert fald (Poke til Simone!!!) vil jeg rigtig gerne være gæsteblogger igen en gang, når der er brug for en :D.

I dag vågnede jeg klokken halv ti, det var faktisk tidligt i forhold til de andre dage og overraskende nok var jeg frisk!!! :O. Men så gik jeg ned og spiste morgenmad med min mor. Derefter satte vi os begge i sofaen og læste i hver vores bog. Men som sædvanlig havde jeg krudt i røven og kunne ikke sidd og læse :D. Jeg bliver aldrig færdig med min bog! Det er en fra “virkelighedens verden” som hedder “Det skal blive en fornøjelse at slå dig ihjel!” Den handler om en kvinde, som bliver slået af hendes mand og udsat for de mest skrækkelige ting, den er god, men jeg har ikke rigtig læst i den her på det sidste, desværre. Så kom min storebror op og sagde, at han skulle kører mig ud til far, for han skulle også derud, så det passede fint ;). Da vi kom ud til far gik jeg lidt rundt og tullede med lidt ting. Så støvsugede jeg mit værelse, hvilket TRÆNGTE alt for meget :b.

– Mens jeg sad her og var begyndt på bloggen blev jeg så spurgt, om jeg ville med ud at gå og det ville jeg gerne. Så Simones mor og jeg gik en tur med Mille. Da jeg kom tilbage, blev mig og far enige om, at vi lige kunne klippe hove på den ene af mine ponyer, det er ikke noget man bare LIGE gør farmand! Svedet løb ned af hans hoved, da vi var færdige her for ti minutter siden :D.

Vi sad og snakkede lidt om, hvad vi skulle se i Berlin her til middag. De gamle har fortalt mig lidt om, en restuarent som er ejet af blinde, hvor er INGEN lys er overhovedet! Først lød det lidt skræmmende, men så er vi kommet frem til, at det skal vi altså prøve, så det bliver sjovt! Så skal vi også på museum og SHOPPE :D.. Jaaaaa! Ej, jeg glæder mig skam også til bare at komme derned! Vi kører i nat klokken fire så jeg skal bare snorke i bilen, hvis jeg vågner har vi heldigvis dvder i bilen, så jeg kan se lidt film.

Jeg vil godt takke Simone fordi jeg måtte gæsteblogge og jeg håber ikke det har været alt for kedeligt for jer, som har læst det :D.. Hvis det har, lover jeg at være bedre til næste gang, hvis der bliver sådan en :O:D.

Glædelig skær torsdag og ha’ en god påske alle sammen <3

P.S. JEG GLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆDER MIG TIL BERLIN!
Okay, hej hej smilsuk

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.