Heeeeeejsa, mit navn er Rebecca og IKKE Tobak – som mange nok tror, eller det håber jeg faktisk ikke, det ville betyde at I er lidt mærkelige :D. Men det er noget, som Simone synes rigtig sjovt at kalde mig og det er det IKKKKKKKKKKKKKKKKKE, men jeg har lært at leve med det, desværre!!! ^^ Og forresten er jeg hendes sted eller bonussøster, kan vi kalde det ;).

Men men men, jeg er blevet udvalgt som gæsteblogger fra i dag til torsdag, wuhu!!! Vi skal have det så sjovt, eller… Ja vi skal så! ;). Men tirsdag – torsdag står på blog fra Rebecca! For torsdag tager jeg selv ud at rejse/kører til Berlin med Simones mor og min far. Det bliver over fedt, jeg glæder mig sku! Har aldrig været i Berlin så det bliver spændene, at se hvad det er for en slags by.

Nu vil jeg stoppe med at plabre om fremtiden, men for- og nutiden! Nemlig… For i dag stod jeg op klokken 10.00 lige præcis. Det er sygt, at jeg sommetider vågner på sådan nogle tidspunkter, men det er vel bare tilfælde? Jeg havde den sygeste drøm i nat! Jeg spille bongotrommer og en af mine veninder spillede guitar, på sådan en guitar hero guitar, det var sku fucked, men meget sjovt :D. Men som sagt vågnede jeg klokken 10.00 og lå lidt i sengen, for jeg var sku ikke udhvilet! Så stod jeg op og startede dagen med en skål yoghurt og et afsnit af Friends – God start på dagen <333333. Derefter så jeg flere afsnit – Endnu bedre start på dagen <333333. Så fik jeg en syg trang til kakao med flødeskum, så det lavede jeg og så lidt fjerner på MTV. Geniale serier der kører derpå.
Klokken 12 sagde min telefon en mærkelig lyd, hvor der så stod: “HUSK AT BLOGGE!!!!!” Som en kalenderopgave.
…. Og ja, jeg har skrevet ned fra tirsdag til torsdag, at jeg skal huske at blogge, ellers bliver jeg bare slagtet af Simone og det er ikke SJOVT! :(

Senere i dag kommer en af mine veninder og hendes kæreste, vi skal vidst bare hygge i aften og se en masse fjernsyn og spise is!!!! Umh is!!!!!!!! Men ja, det bliver i hvert fald hyggeligt. Vi var også i biografen i søndags. Vi så kærestesorger, en meget speciel film, som handler om nogle gymnasieelever fra 1961 – 1963 tror jeg? Men i hvert fald var den lidt for lang, men ellers var den god. Kunne godt lide hovedpersonen, han var sjov :D.

Kæft jeg plabrer løs, jeg prøver lige at skærer ned på snakken og slutte – Spændene om jeg kan det!

Men i hvert fald var det hyggeligt, at blogge første dag og det bliver endnu mere sjovt i morgen – Jeg ved ikke hvorfor, men det gør det :D. Jeg smutter nu for jeg vil lege lidt med min hamster og så vil jeg i bad. Men i hvert fald – Hej hej :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.