Så har jeg lige spist min første portion kålsuppe. Min mave rumler. Det kan ikke undre nogen kan det? På kuren kan man tabe op til 8,5 kg i vægt på en uge. Mange bliver fristet. Men 80% af det du taber er jo bare… Hvordan siger man det på en pæn måde… Hmm… Indhold i tarmen X’D Haha! Man får tømt ud i hele systemet, hvilket er en god start på en slankekur. Jeg glæder mig til at se om det virkelig sænker min lyst til sukker og andet fedende ædelse. Hmm. Kryds fingre for at jeg får et godt resulatat. :D Jeg håber at jeg overlever at skulle leve af den her suppe en hel uge. Det smager faktisk okay. Det er bare super stærkt, fordi der er chili i. Okay. Jeg vil gøre den her slankekur til noget denne gang! Denne gang vil jeg bare tabe mig! Jeg vil være 100% ærlig. Lige nu vejer jeg 67 kg. Det er for meget da jeg ikke er særlig høj. Jeg har endnu ikke mine mål, men det skal jeg have inden for de næste 3 dage, så jeg kan se om der kommer resultater, for for mig er det ikke vægten det handler om. Det handler om at jeg skal kunne se mig i spejlet og tænke ,,Hey, jeg er sku helt okay!”. Og det tænkter jeg ikke nu. Jeg tænker alt for ofte over at min mave stikker 10 km frem. Så nu er det slut :D Nu skal den formindskes! Haha!
Men ihvertfald, i dag må jeg spise som følgende:

Spis kun suppen og frugter. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. Honningmeloner og vandmeloner har et lavere kalorieindhold end de fleste andre frugter og er især anbefalet. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand.

I dag. Ja i dag har jeg ikke lavet så meget. Her senere skal jeg ud og gå en tur for at få noget motion. Man må ikke lave alt for fysisk hårdt motion når man er på denne kur, da man ikke rigtig får nogle fibre til at give energi. Det er minimal kalorier du indtager, og derfor har man heller ikke energi til ting som styrketræning. Men gå ture… Det må man!
Jeg tror jeg vil tage Mikkel med ud og svømme i morgen, hvis han ikke skal arbejde. Det skulle han i dag. Han er først hjemme omkring 21.30. Det er mega irriterende. Men sådan er det jo. Så kan jeg stene helt alene, det er også meget hyggeligt. Jeg tror at jeg vil finde på et eller andet at lave på Microcut.dk. Nu får vi at se…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.