Jeg tror på at jeg kunne have været død af røgforgiftning!! Okay dramatisk… Men seriøst, nu vil jeg skrive historien ned, bla. som en reminder om at få en røgalarm når jeg flytter i lejlighed. Jeg vil ligge ud med at fortælle at jeg ikke kom i skole i dag. Søvnmangel. Hvorfor? Tjo… Måske fordi jeg blev vækket klokken 5 i nat. Nej vent. Vi starter helt fra starten af. I går aftes var jeg monster træt (som altid X’D), men jeg skulle have lavet den suppe så jeg kunne begynde min kur i dag. Mikkel var så, så sød og dejlig (ja jeg omtalte ham nok ikke som sød og dejlig i går, for der var jeg godt nok frusteret) at sige han gerne ville lave den, så jeg kunne få sovet. Det er alt sammen super fint. Jeg gik så i seng. Dejligt, dejligt. RØG! Røg over alt! En intens brænden i min hals. Mine øjne begyndte at svie. En forfærdelig kvalme trængte sig på. Op! Op! Jeg må op! Jeg sætter mig op! Mikkel stirrer på mig. Han står op. Han ser skræmt ud. Han har vækket mig. Jeg sætter mig op. Må ned at ligge igen! Hovedpine, svimmelhed, og kvalme er ved at presse mig tilbage imod sengen. Jeg kommer op at stå. Jeg vakler med Mikkel ud i køkkenet. Han snakker. Jeg høre ikke rigtig noget. Jeg føler ikke at jeg kan stå op. Mine øjne er tunge af søvn… Alle vinduer og døre står åben. Jeg når tilbage til sengen, uden at jeg selv opdager det. Jeg ligger mig. Kan ikke sove selv om jeg er ualmindelig træt. Stanken og røgen genere mig. Mine lunger rasler… Jeg falder i søvn…
Behøver jeg at sige at jeg stadig havde det dårligt da jeg vågnede i morges? Jeg var ihvertfald IKKE i stand til at stå op og gå i skole… Men det var også meget rart. Da jeg vågnede endnu engang… Altså senere på dagen, troede jeg stadig at jeg skulle dø… Men denne gang var det fordi det stank så ualmindelig meget >.<” Adr! Her lugter stadig. Men det er ikke så slemt. Mikkel har været igang med at tørrer væggene af (de blev halvbrune af suppens krydderier som havde blandet sig med dampen).

Nok om mit ALMOST dødsfald ^^” I dag har været hyggelig nok, udover jeg startede ud med at have det virkelig dårligt, men ellers har vi været nede og vaske tøj og sengetøj (fy forfanden det stank af klamt røg). Derefter kørte vi i Biva og købte et cafésæt til altanen her hos Mikkel :D Det bliver så hyggeligt til sommer når vi kan sidde der ude :’D Maha! La laj la laj! Det bliver så rart til sommer når varmen og alt det kommer! Nå ja… Tilbage til pointen… Mikkel og jeg har lejet 3 film i aften. The Transporter 3, Solstice, og Ravenswood. Vi har fået set The Transporter (*Red alert, red alert* Nu begynder alt den nørdede filmsnak). Den var meget okay. Jeg kan godt lide de tre Transporter film. Man kan slå hjernen fra, og jeg syntes at Jason Statham er en imponerende skuespiller. Han er helt klart en af mine ynglings skuespillere, desværrer spiller han bare ikke med i så mange af de film jeg kan lide at se. Meget desværrer. Hmm. Og så videre til Solstice. Og her kommer noget sjovt. Først vil jeg udtrykke min irritation over at amrikanere ikke kan finde ud af at finde på deres eget lort! Seriøst alle deres film er jo genindspillninger. én ting er når de kopirere asiatiske gysere. Det er skide irriterende, for jeg syntes normalt de fleste er gode, men de amrikanske versioner ødelægger dem altid. Men det er træls når man sætter en film på, og man så ved præcis hvad der sker fordi man har set en anden version. Og her kommer så endnu en irritation. Hvorfor lave en amerikansk version af en dansk lorte film som Midsommer?! Solstice er en amerikansk version af Midsommer. Den er faktisk næsten endnu dåligere, selv om de har været meget bedre med lydeffekter. Men den er også bare meget mere. Overdramatiseret! Arg! … Men sådan går det jo.

Nu vil jeg slutte så jeg ikke sidder hele aften og er mega asocial! Bye, bye!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.