Kartoffel! Yes!

Must have food! Damn det er uhyggeligt hvor afhængig man bliver af ting som, brød, kartofler og pasta. Jeg føler ikke at jeg får noget fast føde. Jeg har da fået masser af grøntsager idag, men man fatter bare ikke hvor meget man har lyst til at få et lille stykke brød til suppen, eller sådan noget. Men det har gået fint indtil videre. Jeg har ikke snydt endnu. Selv om jeg har haft lyst til at spise en masse usundt har jeg faktisk hold kuren :’D Wuhu! Jeg har endda været ude og gå 2 gange i dag. Den ene gang var godt nok fordi jeg skulle ud og handle, men jeg tog rent faktisk købmanden som lå længest væk, af de to nærmeste. Den ene ligger nærmest nede for foden af lejlighedskomplekset, men jeg tog ikke den! Muhah! Meget stolt. Jeg får også rigtig meget støtte af Mikkel, så jeg ved at jeg nok skal klare den. Forresten var jeg over lykkelig over at jeg måtte få en kartoffel i dag (Hahaha jeg er kun på anden dagen, og allerede ved at dø over jeg ikke må spise kartofler osv.). Den smagte bare amme namme. Ja okay. For at det bliver lidt nemmere vil jeg lige poste hvad jeg må spise i dag:

En dag med kun grøntsager. Spis suppen med tilhørende friske grøntsager til du ikke kan spise mere. Spis grøntsagerne rå, dampet, grydestegt i kraften fra suppen, men tilbered uden brug af smør eller lignende. Spis fortrinsvis salat af enhver art men undgå grønærter, bønner og majs. Spis grøntsagerne sammen med suppen ( eller spis dem gerne som mellemmåltid, her er gulerødder og agurker formidable). Til aften må du belønne dig selv med en stor bagt kartoffel ( Eller flere små halv-bagte evt.) ned lidt smør eller olivenolie hvis ønskes.

Så kan man måske overveje hvad jeg fik til morgenmad. Men der klarede jeg mig faktisk fint for der fik jeg Grønsagsfad bestående af snackpeber (Søde røde peber), og en ½ agurk skåret ud. (syntes det var lækkert som morgenmad. Har lidt svært ved at forbinde grøntsager med morgenmad. Men jeg syntes også godt man kunne have fået champinoner, eller en ovnbagt tomat. Men jeg havde hverken chamingoner eller tomat). Det var faktisk lækkert nok.

Jeg har lidt svært ved at blogge om i dag, da jeg stort set ikke har foretaget mig noget i dag. Jeg sidder lige og spiller Creatures of the night med Mox. Ganske hyggeligt. Men jeg venter, for det er hendes tur til at foretage sit træk. Med dette vil jeg afslutte min blog.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.