I dag har jeg smagt jordens bedste smoothie. Eller de to bedste smoothies! “Bertrams Smoothies” er navnet, og de fås med Jordbær-banan-æble smag og Æble-mango-abrikos-appelsin-banan-gulerod-passion-guava-grapefrugt smag (Puha, den sidste indeholdte meget). De smagte virkelig genialt! Men nu har jeg opdaget en fatal fejl. Jeg må ikke få bananer, og det er jeg kommet til at drikke, ved at drikke de smoothies. Jeg havde ikke opdaget at der var banan i dem. Jeg planlægger at droppe at spise de bananer jeg rigtigt må spise i morgen. Der er ikke så meget at gøre ved det nu. Jeg må droppe bananerne i morgen, og håbe på at kuren stadig har den ønskede effekt “/ … Ang. kuren vil jeg lige påpege, at den smager ad helvedes til koldt, den hvidkålssuppe! Jeg var tvunget til at spise det koldt i frikvarteret i dag! Troede jeg skulle dø! X’D Vi har åbenbart ikke en microbølgeovn i kantinen mere (Hvilket er for dårligt). I morgen må jeg blænde det, og komme det i en termokande, hvis der ellers er sådan en her “/ … Baah… Nå til den daglige information om hvad jeg måtte spise i dag:

Dagen i dag er en kombination af de to foregående. Spis al den suppe du kan, frugt (på nær bananer) og grøntsager. INGEN bagt kartoffel i dag.

Bemærk at der står meget vigtigt som parentes at jeg IKKE må spise bananer. Hmm… Ellers må jeg jo tage kuren igen på et andet tidspunkt -.-” Kan ikke have indtaget så vildt meget banan, men det er stadig træls :'( baah… Og nu hvor jeg ikke kan spise banan i morgen alligevel, er jeg nød til at spise suppen til morgenmad også -.-” Badr…

Well… Til lidt info om min dag i dag. Den var kedelig. Jeg var i skole. Det var hyggeligt nok at være sammen med Trice og gutterne igen, men skole er skole, og skole sucks altså… Baah! Ja sorry, men jeg er virkelig træt lige nu, så egentlig har jeg overhovedet ikke det mindste fornuftige at sige. Skolen var fin nok. Vi havde kemi i de to første timer, og så havde vi 2 timers engelsk… Done…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.