Jeg er lige kommet hjem. Jeg skriver nu fordi jeg ved at jeg ikke får skrevet senere. Jeg skal på arbejde, så jeg skal med en bus her klokken 20 minutter over 15. Jeg har ikke så meget at fortælle om. I dag var vi i skole fra klokken 8.15 som sædvanligt. Så skulle vi skrive på vores nf projekt. Båede Trice og jeg (særdeleshed jeg) var lidt lallet, og fik nok ikke lavet alt det vi burde. Lidt skidt. Men så må vi jo arbejde ekstra hårdt næste gang. I pausen gik vi ned på Mcdonalds. Og nej! Jeg spiste ikke noget! Jeg er faktisk ret stolt at jeg kunne lade være med at så meget som smage en pommesfrites. Jeg er virkelig opsat denne gang. Dette skal blive min kick start til en sundere hverdag. Det bliver hårdt. Men sådan er det. Jeg gider ikke at være utilfreds med min egen krop. Basta. Jeg må forøvrigt kun spise suppe i dag. Det har været ret svært, for de har ikke nogen microbølgeovn på skolen mere. Mega usundt ikke at få noget at spise hele dagen. Men så spiser jeg nu. Det er der ikke noget at gøre ved. Men jeg får nok ikke den fulde effekt af kuren, når jeg bliver nød til at gøre sådan her. Jeg skal forøvrigt have skaffet en termokande, så jeg kan hælde suppen deri, så det kan holde sig varmt i skolen.

Der er rivegilde i Salling i morgen. De åbner klokken 7. Jeg planlægger at tage derind til klokken 7, og så bare blive der i en time. Så må jeg håbe på at jeg kan finde noget. Der er sikkert 1000 andre der har tænkt samme tanke, så det skal nok blive vildt proppet derinde ^^” Men jeg syntes bestemt det er forsøget værd. (damn… Har lige givet andre idéen).

Forøvrigt er min gode gamle veninde Line bare for genial! Hun kørte mig hjem til Mikkel, så jeg kunne nå at få noget mad inden jeg skal på arbejde. Det er rart når folk gør sådan noget for en. Jeg ville ikke have kunnet arbejde i 4½ time uden mad X’D … Nu har jeg fået lidt mere lyst til at tage på arbejde. Men vil helst stadig gerne være fri. Hvem vil ikke det? Det kunne have været dejligt at smække benene op og slappe af med en film. Eller måske faktisk gå sig en tur. Eller svømme! Åh ja! Jeg vil svømme i den her uge! Det er godt nok ikke den fedeste ting at skulle rende rundt i bikini… Men det er dejligt at svømme, og god motion. Ja jeg må lige finde en dag at komme afsted, og måske lige få nogen med.

Jeg smutter nu. Jeg kan ikke nå at skrive mere ^^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.