Hvad kan jeg sige. Jeg syntes lidt at jeg går en lorte uge i møde. I dag har jeg skrevet 4 opgaver. 2 dansk opgaver, 1 matematik opgave, og 1 biologirapport -.-” Spørg mig lige om det er nederen. Heldigvis har jeg fået RIGTIG meget hjælp af Mikkel til de to dansk opgaver. Det havde jeg godt nok også brug for :’) Hehe… Men ja… Det bliver en lorte uge, så derfor skriver jeg nok ikke så lange blogs i denne uge (hvis jeg overhovedet får skrevet hver dag som jeg plejer). Mandag skal jeg ud og køre (det er skønt nok), men bagefter skal jeg filme vores film til mediefag på skolen (hvilket jeg ikke magter, for jeg ved bare at det på en eller anden måde bliver super stressende), og så skal jeg hjem og sove ved Trice, hvilket jo lyder mere end herligt, problemet er bare, at det vi skal lave er NF projekt til på torsdag. Det er rimlig vigtigt at jeg klare det godt føler jeg. Jeg har bare stress over det, for jeg føler ikke at jeg har styr på en skid af det. Men det håber jeg da at jeg får i morgen. Tirsdag skal jeg arbejde, så der får jeg ikke tid til at lave de sidste par afleveringer jeg mangler at få lavet. Onsdag skal jeg til frisøren, hvilket jo også er optur, problemet er bare det at de ikke havde andre tider, end i skole tiden, så jeg får fraværd fra nogle timer -.-” nitte. Torsdag skal jeg til NF terminsprøve et eller andet. Hvilket jeg som sagt IKKE kan se frem til. Fredag begynder det så at lysne lidt op, selv om jeg får stress den næst kommende weekend. Fredag skal jeg til min bonusfætters konfirmation. Plejer at være hyggeligt, når det er noget med ‘familien’. Så kommer vi til lørdag. Så bliver jeg helt positiv igen :’D Lørdag skal jeg med Mikkel ind og shoppe lidt i Aalborg. Vi skal som tidligere nævnt kigge efter en stor brun taske til mig. Ser virkelig frem til at få en dejlig afslappende dag med Mikkel. Vi skal ud og spise om aften, og i biografen ^,^ Kan det blive ret meget bedre?
Søndag… Det er som om sorte skyer hænger over mit hovede. HELE søndag skal jeg øve matematik… Jeg skal til skriftlig eksamen i matematik mandag… Og det er skidt… For jeg føler mig endnu dårligere til faget end jeg gjorde til terminsprøven, hvor jeg var så heldig at få 4… Jeg dør X’D Haha! Gider ikke de skide eksamener…

I dag har jeg som tidligere nævnt lavet en masse opgaver til skolen. Jeg er nemlig bagefter med et par afleveringer, plus vi er blevet bombet lige her op til eksamen (assholes XD haha). Lærer er sku’ onde! Det er et faktum! Derudover har jeg ryddet værelset op sammen med Mikkel, og så har jeg gjort rent. Jeg har også ryddet op og gjort rent på det lille badeværelse.

Nu vil jeg slutte. Jeg er træt, og stresset. Jeg trænger bare til at sove ud, så jeg er frisk til alle de ting jeg skal have klaret i morgen. Damn you cruel world!…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.