SÅ HAR SIMONE FUCKING KØREKORT! WUHU!


Æhh.. Ja jeg er har fået mit kørekort i dag ^__^ Wow… Jeg bestod køreprøven! Og han sagde at der slet ikke var noget at komme efter (altså at jeg ingen fejl lavede). Jeg er så glad, og så stolt… og helt vildt træt… Jeg har virkelig koncentreret mig med at læse her op til køreprøven, for man bliver jo spurgt om et par teoratiske spørgsmål. Men det var ingen problem… Jeg bestod… Jeg bestod virkelig!!

Nå… Det var så kørekort snak (JEG BESTOOOOOD!!!)… Jeg vil lige kort nævne at jeg ved hjælp af Kaowaii, har fundet en serie der hedder Koizora. Det er en romantisk j-drama serie (japansk dram serie). Og den er virklig god. Er blevet helt fanget af den. Har allerde set de to første afsnit. Hvad sker der? jeg må være blevet syg… Mig se, romantik?! Ja.. jeg tror også selv det er løgn. Men skuespillerne er virkelig gode, og der er kun få kærlighedsscener hvor man er ved at brække sig. Ihh… Syntes den er lidt fed. Man kan se den direkte online lige Hér… Og så vil jeg sige at jeg er lige så doven som Kaowaii, så jeg poster også bare hvad der står om serien på selve siden:

“Tahara Mika is an ordinary high school girl. One day, out of the blue, one of her classmates kisses her. His name is Sakurai Hiroki also known as Hiro. Hiro stands out because of his bleached hair and piercing. Apparently he is also dating someone. Mika is shocked and hurt that her first kiss had to happen this way. She desperately tries to forget about it. Then, her friend tells her that she should find somebody else and suggests Tatsuya, another boy in their class. However, before she even realizes it, Mika is already in love…”

… Jeg bestod :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.