Har allerede sovet 2 timer. Derfor bliver bloggen idag ultra kort. Jeg skal nemlig lige køre Mikkel over til bussen. Han skal på nattevagt. Når jeg kommer tilbage, vil jeg gerne sove igen. Er super træt. Jeg vil få sovet ordentlig ud. Kan jeg mærke at jeg trænger til. Derfor vil jeg for én gangs skyld ikke sætte mit vække ur. Jeg læste i et blad, at man først var udhvilet, når man helt af sig selv vågnede. Så det vil jeg prøve.

Så er jeg hjemme igen. Jeg har lige kørt Mikkel til Storvorde hvor han skulle med bussen ind til Aalborg fra. Det føre mig faktisk lidt videre til om i dag. I formiddags (mødte sent i skolen), kørte jeg helt selv i skole. Halvdelen af vejen kørte jeg alene, og på den anden halvdel samlede jeg Mikkel op. Men jeg kørte selv hele vejen :’D Jeg kørte også os hjem igen. Og ja, nu har jeg kørt Mikkel til Storvorde, og helt alene kørt hjem. Jeg er slet ikke nervøs når jeg køre. Faktisk er jeg ret vild med det ^__^

Udover at køre i dag, har jeg sammen med min gruppe, filmet næsten alt det sidste der skulle filmes til den afsluttende film. Det var ret så sjovt :’D festligt, festligt. Haha! I morgen skal vi filme det sidste og klippe det sammen. Så kommer der jo nok to tøser med tømmermænd, hjem til mig i morgen. Med skidt med det. Så længe de stadig kan lave film, går det jo nok. Haha… Hmm…

Jeg skulle have ryddet op og gjort rent i morgen, men har jeg fået gjort i dag. Derfor har jeg ekstra tid i morgen. Tror jeg vil bruge det på at ride mig en tur på Lady :D Har virkelig forsømt hende ekstra meget på det sidste, fordi jeg har haft så tralvt :( har også kunne mærke at min krop har sagt fra. Men tror det hele bliver meget bedre i morgen når jeg har fået sovet ud. Rarhed. Så kan jeg også klare mig til sommerferien ;D Hehe! Ak ja! Sommerferie!!

Og så vil jeg slutte :’D Pas på, på vejene! Jeg er nemlig hele tiden på dem >:] muhahahah….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.