Endelig færdig med den skide film. Ville ønske at jeg kunne poste den, så jeg kunne vise den, men kan jeg ikke, for jeg kan ikke finde ud af at ændre filtypen fra det den er nu. Skod. Men sådan er det jo bare ^__^

Er ikke rigtig i humør til at skrive blog i dag. Ikke at jeg er i dårlig humør. Jeg føler mig bare alt for restløs. Jeg syntes heller ikke at jeg har lavet andet end den der film til mediefag i dag. Så… Og tror heller ikke der kommer til at ske mere i dag, som jeg kan skrive om senere ^^” Jo altså måske skal jeg se en film. Planægger nemlig lidt at prøve og finde “Bloody Monday”, eller “Gokusen 3” på nettet. Det er begge to film med Haruma Miura (Spiller Hiro i Koizora, og er den blonde fyr på mit nuværende layout). Men nu får vi at se. Det kan også være at jeg i stedet sætter mig og ser “im Not there” eller en eller anden asiatisk gyser. Det må tiden vise… og det kan også være at det bliver “Negative Happy Chainsaw Edge” jeg vil se nu hvor jeg tænker over det. Den ved jeg jo faktisk hvor jeg kan finde. Det er også en film med Haruma Miura.

Men ihvertfald slutter jeg bloggen nu. Jeg skal lige have opdateret nogle affilitates, og så må tide vise om jeg skulle se film. I morgen skal jeg forøvrigt på arbejde. Skal jeg også i overmorgen. Det er lidt uheldigt, for ellers skulle jeg selvfølglig have været med til karneval i aalborg. Men endnu engang i år (for 3 år i træk) skal jeg arbejde på karneval. Er der jo ikke noget at gøre ved…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.