305 kommentare på 178 blogs er vi nu oppe på. Det syntes jeg virkelig er fedt! Tak til alle jer der kommentere mine blogs! Det er fedt at høre jeres vinkeler på ting, og ikke mindst meninger, og konstateringer. Tusind tak til dig som har kommeteret mine blogs! Ej jeg er virkelig imponeret.

I dag bliver en kort blog, selv om at jeg havde lovet at lave en ordentlig en. Gome. Det bliver ikke til noget ordentlig overhovedet, da jeg nu skal igang med at lave det sidste til den film vi skulle lave i mediefag. Jeg har nu lavet alt det tekniske (klipning, farvning, toning, sort/hvis klipning, slow & speed osv. osv), undtagen at få sat musik på. Syntes virkelig, at det er svært at sætte musik på. Jeg gider næsten ikke at sætte noget på, hvis det bliver ændret. Min gruppe og jeg er meget uenige om musik. Vi er vel overbærende alle sammen. For at være helt ærlig gider jeg heller ikke mere. Jeg er ved at køre død i, at sidde alene med filmen, og tage alle beslutningerne “/… Og aller mest er jeg træt af at skulle slæbe den forpulede computer frem og tilbage fra skole -.-” Troede jeg skulle dø, da jeg skulle tage bussen ind i morges med alt det lort. Baah. Men nu prøver jeg at få den afsluttet i aften. Bliver jeg ikke færdig i aften/i morgen formiddag, gider jeg simpelthen ikke mere! Så er det bare slut. Basta… Så må vi aflevere hvad vi har ^_^ haha…

Vi har lige haft John, Bente og Kasper på besøg. Det var rigtig hyggeligt. Jeg har ca. stået siden klokken 16:00 og chillet med at lave mad. Jeg lavede asiatisk mad :D Det blev rigtig godt! Syntes jeg ihvertfald ^___^ De andre virkede også meget tilfredse. Syntes det var super fedt, at prøve lidt andet, end bare det sædvanlige danske mad. Tror virkelig godt at jeg kan blive fanget af japansk mad. Der er bare meget af det, som tager lang tid, at lave syntes jeg. Men det kan også være at hastigheden kommer lidt op, når man vænner sig til de nye retter, og måder at lave maden på?

Og det var så det. Slut for i dag. Jeg vil videre med den film. I aften vil jeg nemlig tidligt i seng, og sove så længe jeg overhovedet kan. Kan jeg nemlig desværrer ikke komme til i weekenden, da jeg skal arbejde hele weekenden :( Baah… Hmm… Hold humøret oppe. (og endnu engang tak til jer som har kommenteret mine blogs).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.