Så kort kunne det blive Ö

Er på vej i seng. Lige set Flammen og Citronen med de gamle. Havde faktisk kun hørt dårligt om den. Så jeg var faktisk positivt overrasket. Nej jeg syntes ikke at det er en fantastisk film, men det er heller ikke den gang lort jeg havde hørt det skulle være. Mere vil jeg ikke sige om den. Ihvertfald ikke i dag. Jeg skal op om 7 timer, så jeg vil i det hele taget gøre denne blog ultra kort.

Det er heller ikke fordi det har været en vildt spændene dag. Det har nu faktisk været en ret god dag. I morges kørte jeg ind til Aalborg med min mor, for at komme til lægen. Jeg skulle have Livmoderhalskræfts-vaccination, og fjernet et modersmærke. Det endte så ud med at Mor og jeg kom ud og shoppe lidt bagefter, og jeg fik købt to par shorts. Herligt, herligt! Får lige smidt shortsne ind under “Nyeste ting” inden så længe, men som sagt, sker der ikke noget i aften, da jeg er på vej i seng.

Så kort en blog kunne jeg faktisk skrive Ö Jeg må få mig en hæders pris. Til sidst vil jeg dog lige ønske Butterfly, Tillykke med hendes nye job :’D Det var da fantastisk dejligt at hun fik det. Slut!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.