Overskriften siger meget, faktisk så meget, at de fleste af jer nok tænker, “Hmmm.. Jeg gider ikke læse denne blog, for den seje Simone har tydeligvis ikke skrevet den”, men!!!! Det har Rebecca, så derfor SKAL I læse den ;-).

Vores kære Simone læse til eksamen i morgen og jeg ved faktisk ikke i hvad? Jeg spørger lige… Hun skal op i NF aka. Naturfag – feeeeeeedt! Godt jeg ikke skal lave en skid i morgen, når jeg kommer i skole… Muhahahahah! :-D. Og nårh ja.. Held og lykke til Simone, ej jeg er sikker på, at det nok skal gå godt og jeg har lige lavet en deal mellem Simone og jeg, som går ud på, at hvis møder op til den eksamen skylder hun mig en is… Det lyder fair nok :-D.

Jeg tror jeg vil fortælle lidt om min dag, selvom den har være BOOOOORING, for jeg har været syg /-: Dvs. jeg ikke har lavet en skid.. Jeg vågnede klokken syv og havde det helt af helved til.. Ondt i hoved, halsen, rigtig sølv og så var min næse OVERSTOPPET med snooot, nam nam – det er noget vi ka’ li… Hm nej! Så jeg lagde mig til at sove igen. Jeg vågnede igen klokken halv ti, tror jeg. Der havde jeg det bestemt ikke bedre, men var sulten så jeg spiste lidt. (Til dem som læste sidst, da jeg bloggede, ved de, at jeg ELSKER venner/friends) Så efter jeg havde set friends fra halv ti til klokken halv et, måtte jeg lige op igen og jeg kan godt sige jer, sådan en omgang friends hjælper på humøret, så jeg traskede ned og lagde mig i stuen og soooov. Lækkert! En gang ved fem-tiden havde jeg det meget bedre og jeg er klar til skole i morgen, hvilket jeg faktisk glæder mig til? Skolen holder allerede sommerferie og vi laver NADA! Det er så ikke kun at skulle op og lave nada, men også at skulle op til min dejlige veninder – wuhu :-)<3.

Her i aften har jeg heller ikke lavet en skid.. Klokken halv ti besluttede jeg mig for at gå i seng, men jeg kunne OVERHOVEDET ikke sove, så jeg lå bare og tænkte indtil en tanke fløj gennem mit hoved… “Simone læser til eksamen… Skal jeg lige logge på msn og se om hun har brug for, at jeg skal skrive blog… Det tror jeg nok!” Så det gjorde jeg.. Og minsaten ja, hun havde brug for, at jeg lige gav jer dagens sidste grin – herligt! VI SKAL SNART TIL FRANKRIG…. Lær det, jeps.. To uger, hvor Simone og jeg (Og nårh ja, de andre…) er sammen – det går ALDRIG godt :-D. Men det bliver fedt og jeg ser frem til det. Jeg har her i aften siddet og fundet gammel musik, fra dengang hvor jeg var lille, som jeg vil have på min iPod når vi skal til France og fuck jeg fandt nogle fede nogle! Det er så fedt, at hører sådan nogle igen, specielt Venga Boys som jeg var MEGA fan af – jeg glæder mig til Frankrig ;-)

Jeg er efterhånden ved at blive træt og tror jeg vil i seng.. Har lige hørt Big Fat Snake – overfedt musik! Haha, ej jeg er rigtig træt nu og skal også tidligt op i morgen, så jeg slutter nu. Tak til den studerende HF’er, som lod mig blogge i dag, det var som altid en fornøjelse. Og vi ønsker ALLE dig held og lykke i morgen til de STORE eksamen, hihi!! :-).

Godnat folkens! Undskyld, hvis der er nogle åndssvage stavefejl, men jeg er træt og ALT for doven til at skulle læse bloggen for en gang i morgen, så sorry..

P.S. Rebecca er SEJ! flag

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.