Det bliver en lille hurtig blog. Er ikke helt i humør til at skrive. Ikke fordi jeg er i dårligt humør. Er faktisk ret så glad. Er bare ret sløv og træt. Det er alt. Nå men jeg vil ligge ud med at fortælle at jeg bestod NF :D Det er jeg meget glad for, for havde jeg helt ærligt ikke regnet med. Jeg fik afvide at min biologi stod til et 10 tal, og min geografi stod til et 12 tal. Ja… Så tror man nok at jeg fik top karrakter. Det gjorde jeg ikke. Men jeg fik en rigtig karrakter! Jeg er ihvertfald selv sindssyg tilfreds. Min kemidel trak mig en hel del ned. Kemidelen stod til et 00-02. Haha. Ikke helt godt. Men jeg endte ud med et 7 tal :’D Det er jeg total lykkelig over!

I dag har jeg været sammen med Rasmus. Det var vildt rart. Vi hyggede og snakkede. I dag har været planlagt i noget tid, så jeg har set vildt frem til det. Herligt! Senere kom Mikkel hjem, og så lavede vi mad og spiste. Derefter tog Rasmus hjem, og nu sidder Mikkel og jeg og chiller :’D Det er hyggeligt. Vi har lige set noget der hedder “Mommas boy”. Det er virkelig pinligt -.-” Det handler om 32 piger der flytter ind i et hus med 3 mødre. Her skal de så prøve at vinde de 3 sønner til mødrene… og det er ikke helt nemt.. Et filmklip ville nok sige meget mere om det, så det får i, når jeg altså engang finder et -.-”

Bye….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.