“Jumbogo.com tilbyder salg af bøger online. Det er ganske nemt at bestille bøger over hjemmesiden “Jumbogo.com”, men efter et par dage hæves beløbet for varen på købers konto, og varen ændres til “sendt” tilstand. Dernæst sker der ikke mere. Dette kunne i nogen tilfælde være en fejl ved postdanmark, men det er i øjenfaldene at alle kontakt muligheder til firmaet er blevet lukket ned, og det ikke bare er en kunde som dette hænder for, men stort set alle. Ordet om deres svindel skal spredes.. Jeg ønsker derfor alle webmastere til at hjælpe mig med at få ordet spredt via deres blog/hjemmesider… “

Som tak for hjælpen vil alle webmastre som sætter denne tekst (eller en tilsvarende) ind på deres side, et øjensynligt sted (og kontakter mig så jeg har mulighed for at se hvem der gør det), få opsat et øjensynligt link i alle mine blogge resten af måneden.

Jeg håber at der er mange der har lyst til at støtte “kampen” imod disse modbydelige svindlere! Det er træls at skulle miste sine penge til sådan en svindler, pga. ren og skær uvidenhed. Læs evt. om andre “ofres” oplevelser med firmaet Hér.

Microcut DK hylder:
Silentdark, Lollirock, Miissy.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.