Godeste aften til alle jer…

Her er jeg så igen. Mr. Mikkel. Simone og jeg har lige set ondskabens øjne 2, ‘Hannibal’. Jeg synes den var rigtig god. Ikke så god som den første, men stadig god. Anthony Hopkins er genial som Lecter. En fattet, kultiveret psykopat. Elsker ham. hehe. Simone og jeg har haft en rigtig hyggelig aften. Da Simone kom hjem fra arbejde spiste vi lækker mad, engelsk bøf og bagte kartofler.. mmm… og så har vi hygget med film lige siden. Og nej ikke film, som i ‘så tog vi hjem til mig og så film’, men mere ‘så lå vi rigtig og puttede til en god film (som jeg kan slutningen på)’. Det så dejligt – simone har næsten boet hos mig den sidste uge. Det er rigtig rart. glæder mig til at vi kan flytte sammen en dag.

Her er dagens citat:

‘I’ve had recuring nightmares where I was loved for who I am, and missed the oppurtunity to be a better man’…

Smukt.

Jeg er lidt nervøs for min næste eksamen. det er fysik på tordag. Jeg har læst ca. 80 af 500 siders pensum, så jeg får en rigtig spændende læse dag imorgen. hehe. Men det skal nok gå. Jeg håber på et 7-tal, selvo 10 kunne være rigtig fedt. 12 er vidst bare urealistisk. Et godt bud ville nok være 4-7. Men så er det også slut med naturfag. Det er fandme trist. Så har jeg stort set kun humanistiske fag næste år – udover matematik. Det bliver fandme ensformeligt og kedeligt. Eller måske ikke? Det vil vise sig.

Nå, men Simone ligger og ser smuk ud i lyset fra fjernsynet. Jeg tror jeg vil give hende et kys.

Måske skriver jeg også imorgen… indtil da:’

Ta-ta

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.