Jeg er stået virkelig sent op i dag. Trængte virkelig til at sove tror jeg. Havde sat et ur til klokken 10:00 men der vågnede jeg ikke. Jeg må have slået uret fra uden selv at bemærke det? Ellers har jeg bare glemt at jeg har gjort det.

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg selv har skrevet en rigtig blog, og det er lidt ærgeligt, men der har ikke rigtig været noget at gøre ved det. Jeg har ikke følt overskud til at sætte mig og skrive en blog – overhovedet. Jeg har gået til eksamener. Jeg har ikke været så god til at huske og forberede mig. Det er jeg virkelig dårlig til. Men det er gået rigtig flot. Jeg er færdig med 1 år på HF nu, og har afsluttet året med et snit på 7. Det er jeg ret godt tilfreds med, især taget i betragtning at i år har jeg afsluttet alle de fag jeg er dårligst til. Jeg har fået 7 i alle fagene jeg var oppe i. Er især stolt af mit 7tal i matematik! ^__^ Wuhu! Jeg har været oppe i mundtlig NF, mundtlig matematik, og skriftlig matematik… Super :’D

Så kom der endelig lige en forklaring på mit fraværd. Men det ændre desværrer ikke på at jeg ikke rigtig har tid til at skrive mere. Jeg sad bare og ventede på at regnen skulle stille bare en lille smule af, og det er den ved at gøre nu, så nu er det bare om at komme ud og gå med hunden. Men det er ikke det eneste jeg skal nå i dag. Her kommer den lille liste (Det er ikke så slemt) [X] = gjort [] = Ikke gjort:

  • Stå op (lol hahah X’D den sværeste del!) [X]
  • Gå med Mille [X] (og nu er jeg gennemblødt)
  • Rydde op på mit værelse [X]
  • Støvsuge hele huset []
  • Gøre mit værelse rent []
  • Pakke tasken ud som jeg har haft med hen til Mikkel den sidste uge [X]
  • Lave videre på mit lille projekt på Microcut [X]
  • Snakke med Mia Malene om en lille bitte ting X’D haha! []

Jeg er blevet færdig med noget nyt til siden, og jeg regner med at det kommer ind inden d. 26 hvor jeg tager til Frankrig. Men kan ikke love noget. Derudover har jeg fået opdateret “Skrivebordsbaggrunde” under content. Se de nye baggrunde Hér

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.