Jeg skal på arbejde her klokken 14, og har først fri 20.15, og derefter vil jeg bare have aftensmad, og dirkete i seng. Jeps… Det bliver vel omkring klokken 21.30 jeg kommer i seng. Måske 22. Men det er fint, for jeg skal nemlig på arbejde klokken 8 i morgen tidlig -.-” Helt til klokken 17.15… Dvs. 9 timer og 15 minutter igen. Det er bare hårdt! Og så tideligt om morgenen >.<” Ush!

Men der vil teknisk set ikke komme nogen rigtig blog i dag, da jeg har ting jeg skal ordne (Pakke taske osv.) inden jeg skal på arbejde. Istedet for en alm. kedelig blog vil jeg derfor poste en sang jeg høre ret meget for tiden. Det er Apocalyptica feat. Adam Gontier. Den er super god. Til dem der ikke ved hvem Adam Gontier er, så er det forsangeren fra Three Days Grace, som jo er et band jeg høre meget. Jeg er også ret vild med Apocalyptica, så en kombo imellem de to sammenhænge er ret så fedt :’D
(Jeg smider lige lyrics i bunden af indlægget)

I try to make it through my life
In my way
There is you
I try to make it through these lies
That’s all I do

Just don’t deny it
Just don’t deny it
And deal with it
Yeah deal with it

You tried to break me
You wanna break me
Bit by bit
That’s just part of you

If you were dead or still alive,
I don’t care,
I don’t care,
And all the things you left behind,
I don’t care,
I don’t care

I try to make you see my side
Always trying to stay in line
But you’re all I see right through
That’s all they do
Im getting tired of this shit
I got no room when inside this
But if you wanted me just deal with it

So…

If you were dead or still alive,
I don’t care,
I don’t care,
And all the things you left behind,
I don’t care,
I don’t care

(I never cared about, I never cared about)

(You won’t be there for me; you won’t be there for me)

(Piano solo)

If you were dead or still alive,
I don’t care,
I don’t care,
And all the things you left behind,
I don’t care,
I don’t care

If you were dead or still alive,
I don’t care,
(I never cared about, I never cared about)
I don’t care,
And all the things you left behind,
I don’t care,
(you won’t be there for me, you won’t be there for me)
I don’t care at all

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.