What a great day!

De første 10 minutter af min morgen var virkelig elendig. Jeg ønsker ikke at komme ind på hvorfor, da nogen sikkert vil blive irriteret over at få lagt episoden på nettet (Nej jeg var ikke uvenner med nogen, som jeg plejer X’D haha!)… Men ja… Det kan også være lige meget. Det var en stor ærgelig episode. Min herlige mor, og bonus far reddet hurtig bod på det :’D Altså ikke at det var dem der havde gjort noget, men det var dem der var skyld i at jeg kom i godt humør. Vi tog nemlig ind og fik brunch i Aalborg!! Jeg elsker at være i byen og få brunch. Det er så lækkert, og så hyggeligt! Og afvekslende. Planen var egentlig at vi skulle spise brunch og derefter finde en hurtig fødselsdagsgave til Mathias (Min bonus bror). Jeg kommer ikke yderligere ind på gaven, da vi ikke på nogen som helst måde skal risikere at han ser det (ikke at jeg tror han læser min blog… Bare for en sikkerheds skyld). Pointen er ihvertfald at den ønskede genstand var udsolgt. Ærgeligt. Men der skulle vidst ankomme nogle flere af “denne genstand” i morgen, så jeg køre ind og henter den mandag når jeg har tid. Nå men tiden i Aalborg var alligevel ikke forgæves for min mor og jeg fik shoppet en del. Min mor købte et ur, og nogle skjorter i Rubberduck. Og så til hvad stjernen i showet købte (ja det er mig):


Og hvis du er i tvivl ser du på billedet overnover et par sko af mærket “Trash” (hmm ^^”), til 99 kr, købt i Salling i Aalborg. 2 par armbond fra Glitter i Aalborg, købt med 75% rabat, til en pris af 35 kr. Et par grå knæstrømper købt for 119,95 kr i Salling. Og sidst men ikke mindst et hårspænde fra H&M (der er oprindeligt to, men det andet spænde har jeg i håret, så det kunne ikke komme med på billedet) I Aalborg for 19,95 kr. Derudover købte jeg en ganske almindelig hvid top i H&M til 39,95 kr, som jeg bare skal bruge på arbejde. Gad ikke fotografere den.

Vi var først sent hjemme. Da vi var hjemme lavede jeg mad, (fik lidt hjælp af Bøje=Bonus far) jeg lavede en kylling på grillen, med hasselbagte kartofler til, og en lækker salat :’D wee! Jeg er dygtig! … Da vi havde spist gik jeg ned og gav hestene lidt brød, og vand, og derefter tågede jeg sådan set bare på mit værelse. Nørdede lidt Naruto Ultimate Ninja 4. Det var ganske hyggeligt at spille det igen. Er ved at være noget tid siden. Men jeg mistede lidt interressen for at spille Naruto da jeg blev for søvning til de hurtige tryk man skal lave på knapperne ^^” Så jeg slukkede og tændte computeren. Men jeg orkede heller ikke at lave noget fornuftigt, så jeg satte mig endelig til at sætte mig lidt mere ind i “The Sims 3”. Jeg har nu fundet en masse sjove funktioner, som fx. at alt tøjet i spillet kan ændres i farver og mønstre direkte i spillet. Det er ret kreativt lavet. Det er helt klart et plus til spillet. Har faktisk slet ikke fået spillet, spillet her til aften, jeg har kun lige fået lavet en enkelt sim. Havde egentlig tænkt mig at dette skulle være min ultimative nerdsim… Men… Efter min mening blev det bare til en forholdsvis sund og alm teenagesim. Bemærk min tilføjelse af “sund”. Det er simpelthen fordi jeg er ret godt tilfreds med at man nu kan lave simmere der faktisk er ret så realistiske i kropsbygningen, og ikke bare er tynd som en pind. Jeg tror det er sundt før børn som jo helt sikkert spiller The Sims, får at se at man også er okay selv om man måske ikke vejer 20 kg og er 190 cm høj… Men der udover syntes jeg stadig at spillet virker lidt kompliceret, men jeg vil da give det en videre chance…

Og med dette billede af min Nerd/healthy sim, vil jeg slutte min blog. Jeg skal op og på arbejde i morgen (Surprise), så jeg må hellere få sovet ud. Skal have ryddet lidt op inden jeg tager afsted i morgen, for skal sove hjemme ved mikkel (Da jeg skal møde klokken 8 om morgen på lørdag -.-“), og jeg ved at min mutti ikke bryder sig om når jeg efterlader mit værelse som et bombet lokumen inden jeg tager afsted ^^” haha!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.