Så kan jeg endelig skrive blog igen. Mit net der hjemme er nede… Igen… Det er bare så typisk -.-” Hader det virkelig. Men jeg har lige været ved lægen og fået en vaccination, så nu sidder jeg i Mikkels lejlighed indtil jeg skal på arbejde her klokken 16. Det er heldigvis en meget kort vagt. 16-20.15. Lækkert endelig at få sådan en kort vagt ^,^

I lørdags tog jeg hjem til Rasmus efter arbejde. Det var mega hyggeligt. Vi lå bare og snakkede den halve nat. Fik faktisk kun sovet 3 timer eller sådan noget. Næste dag kørte jeg så Rasmus, Charlotte (Rasmus’ kæreste), Rune (Rasmus’ bror), og Arne (kan ikke huske hendes rigtige navn, men det er Runes kæreste), til grønkoncert. Jeg gad ikke selv afsted. Har 2 begrundelser… 1. Jeg troede det kostede meget mere end 150 kr… 2. Der var ikke rigtig nogle bands jeg gad at høre. Gad da godt høre Kashmir, men så meget brændte jeg altså her ikke for det.
I stedet tog jeg hjem til Patrick var sammen med ham hele aften. Jeg tog vidst hjem omkring klokken 22:30. Var simpelthen så træt. Og skulle jo køre hjem, så skulle afsted før jeg var ved at blive for træt til at køre ^^, Hehe. Hele aften hyggede vi. Jeg lå og puttede med hans dejlige kat, Remses, hele aften :D Han er bare over dejlig! Sådan en lille pels bolle :’D

Derudover så Palle og jeg “Transformers” O_o Der var da nogle sjove ting der i. Men ellers var den elendig! Selve plottet var da noget af det mest lamme X’D Ej seriøst! Jeg syntes den var Meget børnefilms-agtig af en eller anden grund o_Ô Syntes ikke rigtig man kunne kalde den en aktion film. Hmm. Der var da mange specialeffekter med deri, men det gør det jo alts ikke til en action film. Det eneste action der var i den, var næsten kun ved THE FINAL BATTLE! *Dramatiske trommelyde*

Nej en sjov og god film er Kiss Kiss Bang Bang (tryk på navnet for at se trailer). Jeg har set den før, men nu så jeg den sammed med Mikkel her i år aftes. Jeg havde helt glemt hvor morsom den var. Fortælleren der i, er virklig genial ^^, … Men nej vent! Jeg lavede altså for engangs skyld andet end at se film og stene i går! Det vil jeg lige skynde mig at gøre klart. I går var jeg faktisk super aktiv! Jeg stod op klokken 9 eller sådan noget og gjorde mit værelse og badeværelset rent, støvsugede hele huset, hængte vasketøj op, striglede Jarpur, striglede og red en tur på Lady, (stenede lidt Naruto Ultimate ninja 4 – gome!), og lavede aftensmad… Erko, meget aktiv ;D

Jeg har været lidt inde på hvad jeg vil lave i dag. Jeg skal på arbejde. Men ellers vil jeg faktisk ikke lave en skid. Jeg tror jeg vil spille lidt Naruto, opdatere hjemmesiden lidt, og sådan noget. Måske endda lige se en film. Det er lang tid siden at jeg har set en gyser. Det var løgn… Jeg så 3 gysere sammen med Rasmus i lørdags. Men det føles som om det er længe siden ^^” … Nå… Bye Bye…. (Btw har Microcut.Dk nu modtaget 401 kommentare :’D Så flot fouks! Tak for kommentarene!)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.