I dag har jeg været oppe siden klokken 9. Jeg har ikke fortaget mig det helt store. Jeg har gået med Mille, 2 gange, hvilket var meget rart. Så har jeg tømt opvasker, hentet bilen i Storevorde sammen med Bøje, været ude og ride på Lady, striglet Lady og Jarpur, støvsuget hele huset, og lavet på et nyt layout :’D Men det kommer jeg ind på senere. Først vil jeg nemlig lige komme med den herlige nyhed at jeg atter har internet her hjemme nu! Det var modomet der af en eller anden grund var gået i stykker? O_o Ham manden der var her i dag, sagde at det kunne være pga. lyn… Meget flot… For der har ikke lynet i løbet af de sidste 3 dage, hvor det har været gået ned, vel? Det kan også ske det bare er mig der har overset det ^^” Hvem ved?


Og så til den glædelige nyhed at jeg igang med at lave et nyt layout. Det bliver vidst udemærket. Lidt kedeligt men udemærket. Menuen funkere ikke helt i Fire Fox af en eller anden grund, hvilket er møg irriterende! Grr! Går mig virkelig på nerverne! Men jeg gider ikke at sidde og slås med det nu.
Jeg ved ikke hvornår layoutet kommer op. Det kan være det gør det om 2 minutter, det kan være om 2 dage, eller aldrig for den sagsskyld. Jeg vil lige have snakket med Mia Malene om noget før jeg sætter det op. 1. Jeg har fået inspiration fra hendes layout. Hun skal lige se det først, og sige om det for inspireret af hendes (syntes jeg nu, for at være ærligt ikke – og hun plejer overhovedet ikke at være i nærheden af at være sippet på det punkt), for så acceptere jeg selvfølgelig det, og fjerner det der er inspireret fra mit layout :’D … 2. Jeg skal spørge hende om hun har en idé. Jeg har nemlig et problem med at sidebaren ser røvkedelig ud. Jeg har snakket lidt med Line om det… Men de idéer vi kommer på… Dur ikke >.<” Damn…

… Og ja… Jeg har set at der er kommet en grim blå streg i min blog overskrift… Gider bare ikke til at rette det, hvis jeg alligevel, måske smider det nye layout op i aften X’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.