Lige siddet og set et program om MJ (Aka. Michael Jackson). På en eller anden måde syntes jeg det er trist at se… Dette program handlede så kun om de penge han brugte. Det var fuldkommen sindssygt… Nogen gange brugte han det virkelig på nogle mærkelige ting. Men jeg syntes det var imponerende at han værdsatte kunst så meget. De udstiller ham som typen der bare køber for at købe. Tror jeg også af og til at han gjorde. Men i de fleste tilfælde tror jeg virkelig han følte en stor lidenskab for alt hvad der var kreativt. Jeg tror MJ var et meget misforstået menneske. Ja gu’ var han da overhovedet ikke normal. Men han var et tab for underholdningsbranchen, og for verden i det hele taget. Folk glemmer tit at MJ er en af de berømtheder som har brugt aller flest penge på velgørenhed nogensinde. Man husker kun at han blev anklaget for misbrug af børn. Og endnu engang glemmer folk noget. Man glemmer at han blev frikendt! Og man glemmer at i denne verden er man uskyldig til det modsatte er bevist. Hans uskyld blev bevist… Som man nok fornemmer er jeg ret irriteret over den måde medierne “behandler” MJ efter hans død. Jeg kan ikke se hvorfor det er vigtigt at bringe på banen, om MJ’s børn virkelig var hans, eller hvorfor det er vigtigt at bringe på banen at han måske skulle have bleget hans hud, og ikke have den sygdom han siger han har. Jeg må indrømme at jeg virkelig ikke gider at tage stilling til nogen af tingene. Hvis han virkelig fik bleget hans hud… Jamen så lad ham da det. Hvem har ikke mindst én gang i livet ville ændret noget på sin krop, og gjort det hvis man havde ressourcerne til det?

Noget andet er at jeg var på arbejde i dag. Det var ret hårdt. Den glæde jeg havde følt i morges forsvandt langsomt. Lidt indadverende. Jeg havde ellers troet det blev sådan en pragtfuld dag. Men hele dagen har jeg haft sindssygt ondt i ryggen :( … Det tynger lidt på humøret, logisk nok. Det har ikke været sådan at jeg har været i direkte dårligt humør. Men det har fået mig til at glæde mig inderligt til efter på søndag, hvor jeg endelig kan få en fridag om mandagen… Det er hårdt pludselig at skulle arbejde så mange timer, når man har været vant til kun at arbejde max. 3-4 gange om ugen. Der har selvfølgelig været skole om dagen i stedet for. Men det er udmattende på en anden måde… Men nu skal jeg heller ikke brokke mig for meget ^^” Man tjener penge på det! Og det er altid rart at have lidt ekstra på kontoen.

Her til aften har vi fejret Mathias’ (min stedbror) fødselsdag. Det gik stille og roligt for sig, med noget spisning da jeg kom hjem fra arbejde. Elly (Mathias’ farmor) var her også. Det var super hyggeligt. Hun er rigtig sød og behagelig at være sammen med :’D … Det har faktisk bare været en rigtig aften. Udover selvfølgelig at være sammen med familien har jeg nemlig spillet lidt Creatures of the night med Mox, set noget af H, som er en sydkoreansk horror film jeg regner med at lave en anmeldelse på, og ellers bare slappet af. Resten af aften tror jeg at jeg vil se H færdig, og måske opdatere lidt på Microcut…

Til sidst… TUSIND TAK FOR JERES DEJLIGE KOMMENTARER OMKRING LAYOUTET! Det er virkelig skønt med noget feedback :D Og jeg føler mig gladere for layoutet nu hvor jeg ved at der også er nogle andre der syntes om det. Det ville ikke være helt det samme at lave hjemmesider, uden jer helt unikke mennesker ude bag skærmen <33 (<— Tilfreds Mims? Hahaha! Ej jeg mener det faktisk ^__^ )

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.