I dag har jeg haft en dejlig fridag. Mikkel og jeg var hjemme ved Mikkel noget af dagen. Fra i går aftes af, rettere sagt. Det var rigtig hyggeligt. Her til morgen holdte vi så Mikkels lille søsters fødseldag. Jeg var total smadret i morges, så kunne ikke rigtig huske noget specifikt ^^” Bortset fra at Marie fik rigtig gode gaver. Var helt vild med en bluse hun fik. Og undertøjet fra Loftet! Mikkel og jeg overvejede at gå ind og købe det samme undertøj fra Calvin Klein til mig. Men igen. Det ville være lidt underligt hvis jeg købte det samme som hans søster lige har fået ^^” Ikke at han ville vide hvordan det så ud på hende. Men hele idéen om det… Nå ja… Men så kiggede jeg jo på H&Ms hjemmeside, og så fandt jeg jo både 2xundertøj, en blazer, sko og alt muligt jeg gerne vil have. SÅ nu har jeg bestemt mig for at tage ind til H&M i Aalborg på fredag og kigge efter det! :D Så vil jeg prøve det, og se priserne (MÅSKE er jeg jo heldig at det er billigere på nettet/i butikken end det er et andet sted).

Jeg sidder lige og skal se en film nu. Derfor ryger der ingen billeder ind. Men hvis jeg bestemmer mig for at købe noget. Kommer billederne nok her ud ca. på mandag… Men jeg vil lige hurtigt fortælle hvorfor det nok først bliver mandag, og give en begrundelse for hvorfor jeg måske slet ikke skriver blog i weekenden. Fredag kommer Rasmus med hjem. Lørdag kommer der nogle piger (Rasmus bliver til søndag), og så skal vi se film. Såå… Jeg ved ikke lige hvor meget tid jeg får til at skrive blog. Men nu vil jeg se filmen færdig ^__^ Byeee

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.