Ja jeg kan glædeligt præsentere at jeg nu får mine “5 minuttes of fame”, på Youtube for første (og nok også sidste gang). Dette skyldes at Mia Malene spurgte mig om jeg ikke ville være sød at lave hendes 5girlsdk videoblog indlæg i dag, fordi hun ikke selv kunne nå det. Jeg sagde ja. Jeg har ingen erfaring med videoblogging. Men jeg vil da sige det er en ære at hjælpe Mia Malene og få lov til at deltage i 5girlsdk for en dag. :’D Nu må i ikke grine for meget XD Selv om jeg nu selv syntes jeg er ret komisk… På den latterlige, nederen måde ^__^ Lol… Men nu gjorde jeg mit bedste. Fik først afvide klokken 00:00 i går at jeg skulle lave det her indlæg, så jeg har heller ikke kunne nå at skaffe et ordentlig videokamera, eller programmer til at lave skidtet i, så kvaliteten er heller ikke tip top. Men det må man jo leve med ^^” Nyd den!

(Video er blevet fjernet)

Okay… Den er overhovedet ikke endt som jeg ville have den til. I første gang havde jeg Three days Grace musik på introen, og Kill Hannah musik hvor billederne er. Men så slettede YT mit lydspor. Så valgte jeg en langt mindre kendt sang med “Mai Fukui”… Og så kom den endelig op! Kæft jeg har knoklet med det lort hele dagen! Faktisk har jeg måtte klippe den sammen to gange, fordi min computer pludselig sagde at den ikke kunne gemmes -.-” Crappy crap! Men det hele er meget bedre nu.. og endelig lykkedes det ^__^

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.