Det bliver lige en hurtig blog. Det har været en ret kedelig dag i dag. Der har ikke rigtig været nogen højdepunkter. Jeg er ret træt (igen) i dag, så jeg regner med lige at tage et bad, og så slappe af sammen med Mikkel. Vi har lige spist super lækker mad (engelsk bøf med bagt kartofler, og stegte gulerødder). Det var super lækkert. Jeg var også bare sulten ^^” …

I morgen skal jeg heldigvis først møde klokken kvart over 10, og har allerede fri klokken 14.15. Det bliver bare så lækker en dag :’D og fredag skal jeg først møde klokken 10.15 igen, og så har jeg fri efter to timer :’D Yaay! Yay! Yaaay!

Nu vil jeg ligge mig og se Two and a half men! Bye!…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.