Jeg er så WASTED!… Har virkelig hovedepine fordi jeg er så træt. Måtte nærmest slæbe mig ind af døren her til aften. De sidste kunder ville bare heller ikke smutte fra Føtex… Vi var først færdige klokken 20:30. 15 minutter forsent… Okay… Nu siger jeg også kun alt det negative. Det har faktisk været en virkelig god dag på arbejde. Jeg laver næsten aldrig fejl mere. Det er virkelig karma! Man har efterhånden lært alle rutinerne. Derudover er jeg begyndt at snakke lidt med Troels som jeg har lukket sammen med de sidste par gange. Vi snakker ret godt sammen ^^, Hmm. Ja og så er der startet en ny bette gut. Han er rigtig sød. Tror jeg er den eneste der har budt ham ordentlig velkommen, for han hænger konstant nede ved min kasse for at snakke. (en lille stalker)… Det er bare super hyggeligt på arbejdet fortiden. Vi har alle sammen et super teamwork fortiden.

Noget andet er skolen… Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er er virkelig vred på min klasse pt.. Det er intet ondt om dem som mennesker, men der er simpelthen så mange der larmer at det er helt ulidelig! Var ved at gå amok i dag, da to på bagerste række bare ikke ville holde kæft! Jeg syntes virkelig at det var desederet pinligt at de opførte sig som en flok små unger der burde gå i børnehaveklasse, foran vores nye relligionslære. Og det er så forstyrrende. Efter en dag i skolen er mit hovede ved at sprænge. Vi laver ikke en skid i timerne pt. for klassen er så ureagerelig, så lærene bruger nok min 30 minutter på bare at tysse klassen ned. Og ja… Jeg er sku ikk frk. Perfekt. Men jeg tror altså nogenlunde at jeg fatter en dirkete besked fra en lære, om at holde kæft…
… Og derudover er mit engelsk niveau bare faldet. Det er en flink lære vi har, men hun er så nem at få af sporet, at hun hurtigt taber tråden. Jeg har bare ikke lært en skid engelsk siden jeg kom på HF. Det er så mega nederen. Faktisk er jeg bare blevet 10 gange dårligere. Det er virkelig deprimerende. Og ikke nok med det, var vores engelsklære pludselig forsvundet i dag X_x hun mødte ikke op til timen, og kontoret og de andre lære kunne ikke få fat i hende… Virkelig weird…

Udover larmen i skolen har det faktisk været en ret god dag. Jeg har savnet Rasmus lidt i skolen i dag. Han er tutor så han er med 1 hf’erne på introtur. Han mangler i klassen når han ikke er her ^__^ Men jeg har nu også hygget mig med Kiki og Trice i dag ;D …


Ja… I det badekar sidder jeg lige nu og skriver de sidste par linjer her! Nu hvor jeg er alene hjemme, og min krop er så øm, kunne jeg jo lige tage et dejlig varmt karbad! :’D Det er den bedste idé jeg har fået længe. Og jeg kan sige jer… Det er super lækkert at ligge her og blundre. Men nu vil jeg smutte fra commen, for jeg vil bare ligge lige så stille og høre musik…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.