Hej, heej,,,,

Idag har Simone kæmpet med virusprogrammer lige siden vi kom hjem kl ca. 15 (selv nu sidder hun og læser om spyware-et-eller-andet.bla,). Hun har afindstalleret sit gamle og hentet flere nye for at scanne hendes computer grundigt. Indtilvidere ser resultatet lovende ud, og der er ingen af de der dræber-vira med bagdøre og hugtænder… Såh det er jo super.

Jeg har ikke foretaget det store idag – udover at være pisse irriterende for Simone, fordi hun gerne ville have styr på det med computeren. Ellers har jeg vist bare lavet pandekager (mmm..) og spillet museica. Har forsøgt at aftale en dag hvor bandet skal samles igen så vi kan få spillet noget. Glæder jeg mig til… synes det er fedt! Næste gang skal vi spille ‘Killing in the name of’ – RATM, ‘Nishe’ – Muse, og ‘Enjoy the silence’ – Depeche Mode.

Så lige traileren for den nye Tarantino film den anden dag – den så maax fed ud. Skal jeg helt sikkert se. Elsker hans andre film, som f.eks. Grinthouse 1 og 2 (hhv. Planet Terror og den anden kan jeg ikke huske hvad hedder, men det er den med bilen ;)), Pulp Fiction og Håndlangerne.

Nå, men jeg skal nok snart i seng. Skal møde imorgen i skole kl 8.15. Simone har fri. Så hun bliver nok oppe og læser om vira og såådan noget.

Quote of the day:
‘Great liars are also great magicians’

Peace out, M to the izzle….

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.