Jeg vil benytte denne blog til bla. at sige glædelig jul til alle. Jeg håber alle får en hyggelig aften med familien/vennerne/kæresten (eller hvem man nu holder jul med), og at der ihvertfald er nogen der får deres ønsker opfyldt. Jeg har selv været så heldig at have fået nogle gode julegaver fra min farmor, farfar, far, Bente, og Nicki. (Jeg har glemt at nævne at jeg forleden fik gaver af min fars side af familien, fordi vi holdte jul derude). Jeg har fået faktisk fået det mest nødvendige til når jeg flytter hjemmefra: En kaffemaskine! ;D Haha. Den er jeg meget glad for. Men jeg er virkelig også glad for de andre gaver jeg har fået indtil videre:

  • – Et Læderarmbånd i sort, med guld spænde (af Nicki :’D <3 det er fantastisk flot!)
  • – Naruto Ultimate Ninja 5 shippuden (Af Nicki <3 … og det har jeg stenet en hel del i går og i dag XD Det er super sjovt!)
  • – En støvsuger (Af John og Bente… På et eller andet tidspunkt skal jeg nok få den brugt i lejligheden… på et eller andet tidspunkt.. hahaha XD)
  • – Håndklæder (Af John og Bente… I perfekt farve !! :D)
  • – En håndmixer (Af John og Bente)
  • – Bestik (Af John og Bente)
  • – Kaffemaskinen (Af John og Bente… MEST NØDVENDIGE TING FOR AT FLYTTE HJEMMEFRA XD haha! Sammen med microbølgeovnen som jeg fik sidste år ^^”)
  • – Et gavekort til Imerco (Af farmor og Farfar – også super brugbart, da jeg regner med at jeg stadig mangler en masse til at flytte hjemmefra, selv efter jul)

Tror det var nogenlunde dét. Har sikkert glemt et eller andet, men så må det jo bare lige komme på den næste liste jeg laver, med mine andre julegaver ^__^

Og for at blive ved julestemningen, vil jeg da dele et par billeder af vores opdækning, og juletræ :D Det er et super flot træ vi har fået os i år. Vi gik og pyntede det i morges (eller det gjorde min bror – jeg gad ikke hjælpe, for jeg kan ikke finde ud af at gøre det flot XD). Enjoy:

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.