Så er det den 23 December. Det vil jo sige at det er juleaftensdag/juleaften i morgen. Jeg er sikker på der er nok blogs fyldt op med julesnak, så derfor regner jeg med at det ikke er noget problem for nogen at jeg ikke fokusere min energi på julesnak. I stedet vil jeg hellere skitse min nuværende tilværelse lidt op, da der efterhånden er sket store ændringer siden, jeg sidst skrev en seriøs blog. Jeg har haft nogle lidt turbulente måneder på de sidste, men de har samtidig været fantastisk gode. Normalt syntes jeg vinteren kan være hård at komme igennem, pga. kulden, og mørket – men i år går det bedre end nogensinde. Mit ‘had’ til julen er også forsvundet. Jeg er stadig ikke vild med julemusik, julepynt osv. men jeg kan nu godt forstå al glæden over julehyggen, og har faktisk selv julehygget en smule i år med venner osv. Jeg syntes stadig det er lidt trist at det åbenbart behøver gaver, og en højtid at hygge sig. Nu kom jeg ind på jul alligevel ^^” … NÅ, men det var ganske kort.

Jeg er ikke længere sammen med Mikkel, for at springe direkte til sagen. Det har vi ikke været i et stykke tid nu. For at være kort og præcis var vi enige om at tage beslutningen at gå fra hinanden. Det var godt da vi i såfald har kunne ‘skilles’ i venskab. Syntes også at det er det mindste man skylder hinanden efter 3 år – altså venskab.
Jeg har nu en ny kæreste. Han hedder Nicki. Vi mødte hinanden da jeg gik til Japansk. Det er fantastisk at have mødt en person man har så meget tilfælles med. Det er helt utroligt at have en i sit liv man pludselig har fælles interresser med. Nicki er også vild med horror, og (logisk nok, når han gik til Japansk på aftenskole) Japan. Han er fantastisk, og behandler mig virkelig godt. (intern besked: Du er en bøf ;D). Jeg er sikker på der vil blive skrevet meget mere om Nicki herinde, da han selvfølgelig allerede fylder en stor del af min tilværelse, og nok kun kommer til at fylde mere med tiden.

Jeg bor lige pt. hjemme, men d. 1 februar overtager jeg en lejlighed i centrum. Det bliver en stor omvæltning af mit liv – især fordi jeg pludselig skal til at forholde mig endnu mere til hvor meget penge er værd, og hvor meget ting koster. Ikke at jeg syntes jeg plejer at leve i mine forældres punge, men jeg betaler dog ikke selv toiletpapiret her hjemme.
Men alt i alt bliver det super fedt at få mit eget sted. Jeg glæder mig til at kunne tage 100% kontrol over mit eget liv, og kun have mig selv at vise hensyn til. Jeg glæder mig til at bevise at jeg kan klare mig selv. Ikke overfor andre, men overfor mig selv. Det bliver også fantastisk at kunne sætte sig hjem, og bare være helt alene.

Det var ca. de 3 store ændringer i mit liv, som jeg syntes jeg ville skitse op, mest til egen hukommelses skyld, men også fordi jeg har fået et par beskeder om at jeg godt kunne tage mig sammen og blogge igen ;D haha! Dejligt med stalkere rundt omkring i verden ^^” haha… eller…

Så vil jeg lige kort nævne den bog jeg her til aften lige er startet på: Macht Und Rebel. Jeg har indtilvidere kun læst et par sider, men jeg er virkelig flad af grin. Den er skrevet lidt i samme stil som ‘Min løse tråd’, som er min ynglings bog. Det er umiddelbart en meget seriøs og bizar bog, men jeg syntes virkelig at sproget humoristisk, og direkte, og derfor vil jeg lige citere noget fra den allerførste side:
,,Agurken, som lige nu går gennem ekspeditricens hænder, kommer til at befinde sig mindst 30 cm oppe i min røv om halvanden times tid. Det har jeg planlagt. Jeg er ikke homo eller noget, det er bare det at jeg er gået så fandens død i mit eget pikspilleri, at jeg må finde på noget nyt i ny og næ for at peppe det lidt op”
Og sådan fortsætter sproget faktisk cirka ^_^ Det er ret komisk. Især fordi ham man følger her i starten er en meget hadefuld person, så det er lige meget hvad han ‘ser’ så har han et eller andet lort at lukke ud. Glæder mig til at læse resten af bogen. Og det er bestemt kun et bonus at jeg købte bogen på tilbud, da den var sat ned fra 130 kr, til 10 kr.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.