JEG HADER VIRKELIG SNE! HADER, HADER, HADER!! Jeg har været hjemme hele dagen i dag pga. jeg har været sneet inde. Dejligt? NEJ! Det har været så mega nederen! Mit humør er helt i bund i dag. Har det været hele dagen. Jeg har ikke lavet andet end at sove, gøre en smule rent, og pakke mine ting ned til når jeg flytter. Det var meningen jeg skulle have været oppe ved Nicki i dag. Havde virkelig glædet mig. Men det kom jeg ikke pga. den skide sne. Så ville jeg hellere have været i skole, og derefter oppe ved Nicki end jeg ville have været fanget herude i nowhere! >.<“! Det eneste der kan redde min dag i dag er at en eller anden tryller mig ind til Aalborg… Men det kommer ikke til at ske… Damn… Jeg hader i dag… Og fik jeg nævnt at jeg hader sne?!…

Okay hvor nederen kan det hele være? Jeg har ikke engang min computer, så jeg kan ikke engang rigtig lave på Microcut.dk, og jeg hader at sidde ved den stationære (som jeg sidder ved nu). Det er så ukonfrontabelt. Det kunne også have noget at gøre med den mongolstol vi har hernede, som ikke engang har ryglæn… Arg… Jeg er så irriteret at alt bare kan pisse mig af lige nu -.-“… Og nu hvor jeg flæber, kan jeg vel lige så godt lukke alt mit lort ud: Jeg har super ondt i halsen. Mit værelse er bombet fordi jeg har smidt alt mit lort over hele gulvet så jeg kunne pakke det ned, men nu orker jeg ikke mere. Jeg er snottet. Jeg har hovedpine. Jeg er i dårligt humør. Folk går mig på nerverne! ARRRG!!!! *At gå amok*.

… Det jeg prøver at udtrykke er… At intet rigtig kommer min vej i dag… Og jeg savner en til at kramme mig og sige det hele nok skal gå :( … Det er sådan en dag hvor selv de mindste ting går en på… Dumme dag…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.