Der vil formentlig ikke forekomme de store ændringer på Microcut.dk de næste par dage. Hvis ikke uger. Dette skyldes at min computer i går udåndede… Ja den døde simpelthen, og jeg tror ikke den stor til at redde :( Kvitteringen på den er åbenbart blevet væk, så der er ikke engang garanti på den. Det er virkelig noget lort. Ikke kun fordi jeg ikke får råd til at købe en ny inden for det næste år, men også fordi jeg havde mange vigtige ting på den computer. Hm. Det flasker sig bare ikke for mig, med mit maskineri fortiden…

Nå til noget helt andet. Jeg fik fri fra skole i dag, pga. snestorm. Herligt nok. Problemet var så bare det at jeg ikke kunne komme på arbejde pga. snestorm. Noget lort, da jeg virkelig godt kunne bruge de penge. Sådan rigtig meget endda. Men det kan man jo ikke gøre så meget ved. Jeg håber bare at busserne begynder at køre igen i morgen, for jeg skal op til Nicki i morgen eftermiddag X_x og jeg er kommet til at love ham at jeg cykler hvis jeg ikke kan komme op til ham på andre måder… Er det så nu jeg skal indskyde at der er omkring 70 km imellem hvor vi bor? ^^” Ehh…

Så ville jeg lige spille the sims 3 udviddelsespakken… Men fordi mit The sims 3 er amerikansk, og udviddelsespakken er dansk… Kan man ikke installere den… Gud hvor jeg dog elsker denne verden…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.