Så kom jeg endelig op til Nicki :’) Det er dejligt at kunne komme udenfor mit hjem igen ^^” puha… De to dage var godt nok fangende XD haha! … Men lige nu har jeg det fantastisk. Sidder som sagt oppe ved Nicki. Vi har lige set “Loner”. Den var ok. Har set den før. Hen imod slutningen var jeg godt nok ved at falde i søvn i dag fordi jeg var så super træt. Har været super tidligt oppe, for at kunne komme i skole her i morges. Vi var jo nødt til at kører tidligt hjemmefra pga. de sneglatte veje… Men tilbage til dette øjeblik. Lige nu sidder vi og ser Cops, og spiser. Eller rettere jeg spiser. Nicki er jo for længst blevet færdig med hans ^^”
Kender i den følelse hvor man bare konstant er glad? Sådan har jeg det lige nu. Jeg er super glad. Kan slet ikke lade være med at smile. Kan ellers blive lidt groggy når jeg er træt. Men lige nu er jeg bare lige tilpas, selv om jeg er søvnig. Kunne faktisk ikke have det bedre end lige nu :’D

I morgen står dagen på skole, arbejde, og så måske pakke lidt mere af mit værelse ned hvis jeg får tid. Stille og rolig dag, håber jeg. Det er min arbejds weekend denne weekend, så lørdag skal jeg arbejde. Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg skal resten af lørdag. Formentlig op til Nicki. Men det kommer helt an på om han er kommet hjem fra hans gamle til den tid ^_^ Ellers tror jeg at jeg vil hører Palle om jeg ikke må sove ved ham, så jeg kan tage op til Nicki søndag formiddag. Men det ser vi på…

Jeg vil smutte hen og kramme min PutteBøf <3 :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.