… ^_^” … Fredag blev altså meget bedre end man lige skulle tro. Jeg endte med at tage til fest med 5 andre fra min klasse på skolen… Det var dog så kedeligt at en fra min klasse der hedder Simon og jeg tog videre ind til byen. Vi lagde ud med at tage ind til Dan’s Poolhal. Her mødte vi en af min storebrors klassekammerater, som jeg faktisk rigtig godt kan lide. Der blev drukket tæt, hygget, spillet pool, og det var i det hele taget bare rigtig fedt. Simon og jeg tog så viderer ned i Jomfrueanegade, hvor vi også drak lidt, men faktisk faldt en smule mere til ro. Vi endte ud med at sidde og snakke afslappet sammen. Det var rigtig fedt :) Håber vi gentager det engang. Det endte ud med at Simon fulgte mig hjem omkring klokken lidt i 04:00. Eller nej dér endte det ikke. Jeg tog nemlig et tog op til Hjørring klokken 05:23, så jeg var hos Nicki lidt over 06:00 ^^” … Damn jeg var træt da jeg ankom. Jeg lagde mig da også direkte over i sengen til ham og så sov vi ellers til klokken 13:00. Lækkert :)

Hele lørdag stod på afslapning. Vi var lige oppe på McDonalds fordi vi havde fået et gavekort dertil. Det var bare en elendig ekspedient der betjente os ^^” Da hun gav os den mad vi skulle have med, manglede alt stortset, så jeg måtte lige bede hende om resten af tingene. Vi tog det dog stille og roligt, og fik da også al maden med hjem. Så sad vi og så Pandorum.. Faktisk utrolig god sci-fi gyser… Dog var jeg ikke hel til slutningen ^^” Se den selv, og afgør hvad du mener.

Nu er det så søndag… Og gæt engang… Vi skal intet lave i dag heller XD Haha! Det er bare skønt. Vi stod op klokken 12:00, og lige nu sidder Nicki så og spiller Borderlands, mens jeg sidder og stener lidt. Jeg har endelig fået sat nogle systemer op (takket være Høgh) så jeg igen kan redigerer på hjemmesiden – Så nu har jeg fået arkiveret august bloggene… Nu mangler jeg bare noget photoshop på computeren så jeg kan komme igang med at lave på et nyt layout :) … Er godt nok super træt af det jeg har oppe nu XD Haha! Men det må vi jo lige leve med lidt endnu.

Nyd jeres søndag folkens! Det gør jeg :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.