Er blevet rigtig glad for min klasse. Var jeg fra… Dag 2… I dag fremlagde vi vores intro projekt. Min gruppe syntes at vores produktion var noget lort (syntes jeg også), men vi var dem der fik mindst kritik og mest ros. Det var helt utroligt. Syntes ellers at mange havde lavet meget flottere slideshows end os, men det var vidst fordi vi forstod at sælge varen. Vores slideshow ramte præcis den målgruppe vi søgte at ramme, og både afsender, og budskab var klokkeklart. Lækkert. Men nu da vi er færdige med introprojektet begynder vi på et nyt – hvilket betyder nye grupper. Jeg var i gruppe med Simon før, og det var mega fedt, og jeg ville gerne være i gruppe med ham igen, men vi måtte ikke være i gruppe med nogen vi allerede har været i gruppe med. Jeg er super glad for min gruppe, for jeg er i gruppe med Erik, hvilket jeg også super gerne ville. Den idelle gruppe havde været Simon, Erik og jeg. Det håber jeg det bliver næste gang. Vi er så selvfølgelig også i gruppe med to andre søde mennesker, Erik og jeg, men det er ikke nogen jeg har snakket så vildt meget med. Den ene er mega genert, og den anden er en hel del ældre. Det er selvfølgelig i og for sig ikke noget problem, og jeg er også sikker på at jeg bliver gode venner med begge to, men deres personligheder har bare endnu ikke budt mig til at lære dem yderligere at kende… Det er jo så fordelen ved de nye grupper… Men stadig ^_^”

Jeg er bare i super godt humør i dag. Jeg pludre løs ^^” … Jeg har sovet rigtig godt op af bøffen i nat. Have super svært ved at komme op og i skole i morges, men jeg var jo nødt til det ^^” .. Nicki endte med at blive hjemme i sengen XD Den satan! Men det er meget godt, for lige nu er jeg på vej op til ham :’D Det ved han bare ikke! Han ved godt at jeg kommer hjem til ham i dag, men han ved ikke at jeg allerede har fri nu ^__^ Lad os håbe at det kommer som en glædelig overraskelse ;D Det er jeg helt sikker på. For jeg har sagt til ham at jeg tage hans opvask, og lave hans mad i dag :D … Men det skulle ikke undre mig hvis han allerede har taget opvasken. Han kan jo ikke fordrage rod, og hvis han har gået hjemme hele dagen, har han jo kunne gå at se på det XD Men nu får vi at se.

Årh lige nu sidder jeg bare og tænker på mad! Jeg fik kun lige lidt havregryn i morges, og nu sidder jeg her i toget og kan lugte en dejlig duft af citron (Hvor end den så kommer fra O_o ) … Jeg skal også lige have fundet ud af hvad vi skal have til aftensmad i aften ^_^ Men det er der jo tid nok til at finde ud af…

2 stop mere og så er jeg i Hjørring… Halleluja!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.