Vi ligger lige ud med en hyldest. En hyldest til hvem? Og hvorfor dog hylde nogen? … Tjoe… I dette tilfælde er det en hyldest til Høgh!! Hun har endnu engang hjulpet mig i en stor knibe. Jeg sad med nogle opgaver jeg ikke kunne løse fordi jeg ikke havde bogen jeg skulle bruge endnu, og som skulle være færdige i morgen… Damn! Uden Høgh sad jeg nok stadig og flæbede ^^” … Men det er faktisk ikke kun fordi hun har hjulpet mig (endnu engang) at hun skal hyldes. Hun skal hyldes fordi hun er sådan en dejlig person, og virkelig en pålidelig veninde! Man ved sgu altid hvor man har hende, og hvis man har brug for støtte, eller hjælp, lige meget hvad der er galt, så er hun der altid. Jeg håber jeg endda på alle fronter kan give hende igen af så meget som hun giver mig :’D … Søde Høgh, du er bare det bedste! Helt klart blandt jordens dejligste væsner :’)

Jeg kunne blive ved, men jeg skal også lige have lidt om min dag ind. I dag har været en travl dag. Jeg stod op klokken 7, og kom i tøjet, og var så på vej i bussen til skolen klokken 7:58 som sædvanligt. I skolen lærte vi at kode HTML. Jeg ved godt at jeg ikke er mester til kodning eller noget – Men… Det var virkelig hysterisk nemt :’D Fed oplevelse at få. Så sad jeg bare og lavede lidt sjov med Erik undervejs, for han havde også godt styr på det. Men jeg lærte da også ting jeg ikke vidste. Ikke om kodningen, men om internettet generelt. Det var spændene nok. I morgen skal vi vidst nok have design. Det skal nok også blive fint :) Må indrømme at hver gang er det kodedelen som jeg håber vi skal have! Jeg syntes bedst om at sidde og lege med koderne… Men jeg kan så sige efter i dag… At det værste og kedeligste fag må være virksomhed XD … Men det er også ret komplekst, syntes jeg!

Jeg nåede bussen hjem af klokken 14:00, hvorefter jeg gik på bibloteket med Zenia fra min klasse… Men der var ikke noget at finde. Derefter gik vi ind i Føtex og handlede. Så nu har jeg faktisk lidt mad i mit køleskab (=Leverpostej, agurk, rugbrød, og fyldt pasta)… WOW :’D Må være rekord for mest mad i køleskabet længe! … Nåja… Det endte så med at jeg ryddede hele lejligheden op, og gjorde rent. Ikke nok med det så vaskede jeg tøj, håndklæder, og sengetøj, og tog den enorme opvask!! Ö … Det meste fordi jeg troede Sarah kom forbi i morgen… Det blev så ændret (Da jeg lige var blevet færdig med at gøre alt rent osv.), til at vi skulle være hjemme hos hende XD Damn! Men alt arbejdet var da ikke spildt… Nu er her rent og pænt, så det er jo skønt. Der trængte også virkelig. Især til at blive støvsuget. Men det er jo så som sagt gjort nu.

I morgen står den på skole, selvfølgelig, men er nødt til at gå før… Skal til lægen. Først og fremmest skal han se på mine øjenlåg, da de hæver helt vildt op, og bliver helt tørrer, og gør ondt. Det ligner ikke umiddelbart allergi, så det må næsten være noget andet, men nu må vi se. Derudover skal vi snakke om at jeg har en del søvnproblemer, og evt. hvad der lige kan gøres ved det. Nu må vi se :) Det hele falder nok på plads.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.