Så er jeg på vej hjem fra Hjørring. Jeg trængte virkelig til at sove i morges, så jeg endte ud med ikke at komme i skole i dag -.-” Buhu dumme mig! Jeg har ret dårlig samvitighed over det, og har besluttet mig for at yde en ekstra indsats i morgen i skolen! Når jeg kommer tilbage til Aalborg skal jeg sådan set direkte på arbejde. Når jeg kommer hjem vil jeg så lige se en Japansk film som Nicki og jeg var igang med at se inden jeg skulle afsted, og så vil jeg gå tidligt i seng. Jeg skal jo så være udhvilet og kampklar til i morgen! XD Det er jo ikke fordi jeg ikke er glad for at gå i skole. Hygger mig bestemt når jeg er i skole, og jeg kan godt lide at lære nye ting :) Tænk bare hvor glad jeg var i går efter at have været i skole. Det er sgu sjældent at sådan noget sker. Så ved man bare at man er kommet i en fantastisk klasse!

I går var faktisk på alle mulige måder super dejlig. Da jeg kom hjem til Nicki var han glad for at se mig. Jeg havde utrolig meget energi, så jeg fik ham næsten med det samme hevet ud og handle. Her fik jeg ALT hvad jeg pegede på af aftensmad og snacks :’D Hvor var jeg forkælet! Og så sagde han det mest fantastiske til mig (Håber ikke at han syntes det er for lysserødt til at offentligheden må se det ^^”) “De sommerfugle du får i maven engang i mellem når vi er sammen, ikke? Dem har jeg nu…”… NUUUUAAAARRRHH!!!!…. Om de sommerfugle så ikke også lige begyndte at baske endnu mere rundt i min mave dér ^__^” … Jeg blev så glad… Og til dem der ikke ved hvad helvede der er at blive så glad over, så er det fordi jeg af og til får sommerfugle i maven når jeg sidder og kigger på min dejlige kæreste. En fornemmelse af lykke, og ny forelskelse. Det er dejligt at vide at ham man har det sådan med, også har det sådan af og til :) Det er dejligt at man stadig engang imellem kan føle sådan selv efter 9 mdr.

… Ja tænk engang… Den 1 december har Nicki og jeg været sammen i 1 år. Tiden flyver afsted, og tiden er dejlig :’D Jeg ved at man siger at det første år er nemmest… Og at det derefter bliver sværer… Men jeg har nu nærmere erfaret at det er de første par måneder der fortæller en om det er værd at spilde sin tid på eller ej. Og selv hvis det første år er nemmere end dem der forhåbentlig kommer… Så tror jeg at det bliver fantastisk alligevel! ^_^ Og hvis jeg er naiv… Så lad mig være det ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.