Jeg ligger stadig syg :( Faktisk har jeg haft det langt værre i dag end i går. Men her hen i mod aftenen går det dog en smule bedre. Er godt nok helt wasted. Men jeg vil altså i skole i morgen “/ Jeg orker ikke at komme mega meget bagud i skolen + jeg gerne vil være rask i morgen! Skal i hvert fald være helt klar til på lørdag hvor jeg skal til min mormors 75 års fødselsdag. Det ville være noget rod hvis jeg gik glip af det. Plus at det er første gang at Nicki skal møde min mormor ^^! Ikke at hun ville kunne huske det – Hun har demens, men derfor er det da alligevel rart at få ens kæreste præsenteret for noget familie. Faktisk har han kun mødt min mors familie én gang, og det var da jeg holdte studenterfest. Det er heller ikke fordi jeg føler at min familie i det hele taget har den største samhørighed, i hvert fald ikke i forhold til mange andre. Det kan både være en blessing og en curse ^^” Ikke?

Nå men faktisk var der to kammerater der kiggede forbi mig i dag nu hvor jeg var syg. Den ene skulle dog hurtigt gå, og den anden gik for ca. 15 minutter siden. Det var rart at have lidt besøg når man ellers ligger alene hele dagen. Vi så lidt ‘How I Met Your Mother’, og spiste kage. Men jeg kunne ikke rigtig få noget ned :( Men det ændre ikke på at kagen smagte god ^_^ Umm Kage! … Men jeg satte virkelig pris på at der kom nogen og så til mig fordi jeg var syg, uden overhovedet at blive bedt om det :’D

… Sidst men ikke mindst vil jeg ønske Nickis lillebror, Patrick tillykke med fødselsdagen :) Tillykke til ham! Jeg håber han får en dejlig dag, med dejlige gaver, dejligt selvskab, og dejligt alting! :’D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.