Jeg ligger syg, og har gjort det hele dagen :( Her ud på aften er det faktisk kun blevet værre, selv om jeg har sørget for at slappe af, spise, og alt muligt andet hele dagen. Håber jeg er rask til i morgen. Det går ikke med det fravær… Har ikke lyst til at komme bagud i skolen. Faktisk er det et faktum, at uanset om jeg er syg eller ej, så tager jeg altså i skole i morgen XD!! Så må jeg bare putte suppe i en skål, og varme det på skolen, så jeg kan sidde og drukne i karrysuppe, og redde min stakkels sammensnørede hals, og give mig varmen til min krop som ellers går fra iskold til brændende varm, og omvendt. Burh XD Der er kun én ting jeg hader mere end at være syg… Og det er at være helt alene når man er syg :( Buhu. Man bliver altid meget hurtigere rask når der er nogen der gider at spilde deres tid på at tage sig lidt af en ^^”

Som nogen måske kan se, har jeg skiftet layoutet ud med et andet. Det er ikke et nyt layout – lavede det for flere måneder siden, er bare ikke helt tilfreds med det… Men gider ikke lave mere på det, og siden trængte altså til et nyt layout XD … Men siden jeg har haft sat det op har jeg haft en del visningsproblemer med det. Ved sgu ikke lige hvad der er galt, men hvis du oplever mystiske fejl ved visningen, som fx. at layoutet er en blanding af det nuværende, og det gamle, så skriv endelig lige en mail til mig, eller en kommentar til dette blogindlæg. Det er sgu noget rod hvis det ikke gider vise ordentlig. Så skal jeg til at skynde mig at lave et nyt layout, men det har jeg ikke rigtig tid til for tiden. Der er så meget med skolen, osv.

Jeg vil putte mig ordentlig under dynen igen, med en kop tea, og se ‘How I met your mother’ afsnit 10 i første sæson. Det er en ret morsom serie… Men når man ser et par afsnit lige efter hinanden… Går det altså hurtigt hen og bliver det samme igen og igen? O_o Eller er det bare mig? Uanset hvad… Så skal jeg ikke se ret meget mere, for jeg vil nemlig tidlig i seng så jeg kan være rask i morgen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.