Lige kommet hjem fra skole. Hold kæft jeg er smadret! Jeg kunne allerede mærke i morges at jeg stadig var syg, men tvang mig selv i skole. Det jeg glad for at jeg gjorde… For jeg havde det rigtig hyggeligt i skolen, selv om jeg har haft det rigtig elendigt hele dagen. Vi har lavet logoer i skolen i dag. Det var hyggeligt, men det var ikke kun derfor at det var godt at jeg kom i skole, men det var også godt fordi jeg virkelig savnede klassen :) Jeg hygger mig sådan når jeg er i skole. Man skulle ikke tro at man kunne glæde sig til at komme i skole, men det gør jeg virkelig altid! Ö Vi laver hyggelige ting, spændene ting, og hygger os i mens vi laver det ^_^ Årh jeg ville ønske at jeg havde været der i går! Der spillede de tegn og gæt Ö Sweet.

Her om 30 minutters tid kommer Nicki. Jeg har en kæmpe opvask som han har lovet at hjælpe mig med at ordne. Det er godt nok godt, for ellers var jeg virkelig på røven O_O Der er nemlig alt for meget til at jeg kan klare det alene, især nu hvor jeg samtidig er syg. Små syg. Et eller andet :) … Og derefter skal vi selvfølgelig lige have lidt aftensmad, og så skal jeg lige have fundet ud af hvad jeg skal have på til min mormors 75 års fødselsdag. Jeg har virkelig ingen anelse. Men jeg har aftalt med Nicki at jeg smider en masse sæt tøj på, og så hjælper han med at vælge hvad der passer bedst til anledningen, og hvad der selvfølgelig er det fedeste sæt ;D … Så må vi se om vi fremfor alt er enige om hvad der ville være bedst. Det er vi normalt. Og i sidste ende er det jo mig der bestemmer ;D men ofte kan jeg ikke helt bestemme mig for hvad jeg bedst kan lide, og så er det godt at have en anden mening på det ^_^

Jeg vil ligge og tage mig en lur, inden Nicki kommer indenfor de ca. næste 20 minutter. Jeg er helt smadret efter at jeg valgte at tage i skole i dag X_X” … Håber jeg har det lidt bedre når han kommer så vi kan få ordnet den skide klamme, kæmpe, opvask XD!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.