Jeg deltager i 30 day blog challenge (Se hvad den går ud på Hér). Dette er dag 04, så lad os komme igang! :D … Og nej indtil videre er det ikke en af mine normale blogge… Men det slog mig faktisk at det var den i går næsten ^_^”

Et billede du har taget:
Jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg ELSKER at tage billeder i løbet af en dag. Ikke fordi de skal være flotte, eller fordi det er noget jeg går vildt meget op i, men simpelthen fordi jeg virkelig elsker at have minderne senere hen. Jeg er sådan en rigtig ‘amatør’ til det med billeder. Man skulle ellers tro at jeg havde en stor passion indenfor feltet når jeg læser til multimediedesigner… Men egentlig ikke. Jeg kan godt se hvordan et godt billede ser ud, og jeg tror også jeg er ret god til det med vinkler (altså at se hvad der funkerer og hvad der ikke funkerer i sammenhængen), men jeg må sgu indrømme at jeg ikke husker at bruge det i praksis ^__^ … MEN… Ikke mere ævl. Jeg har fundet et par billeder frem fra gemmerne, som jeg faktisk tog på introturen vi var på, da jeg begyndte som multimediedesigner i september :)

… Og så er der ikke andet at sige end… God weekend folkens :’)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.