Jeg deltager i 30 day blog challenge (Se hvad den går ud på Hér). Dette er dag 03, så lad os komme igang! :D – I morgen kommer der nok en ganske normal blog; bare sådan til lidt afveksling… Men nu ser vi. Man ved jo aldrig med mig…

Hvad lavede du i dag?
Jeg har haft en deeeejlig dag! :’D Jeg har været hjemme ved den dejlige kæreste. Jeg stod op omkring klokken 08:00… Eller der vågnede jeg, men jeg stod nok op klokken 08:45 eller sådan noget. Jeg startede dagen ud med at kode lidt på et skole projekt. Det tog ikke så vildt lang tid. Men det var nu meget rart at få en masse på plads. Der er stadig et par småfejl, men det vil jeg rode med i morgen i mens Nicki skriver batchlor (hvilket han også sidder og gør lige nu ^^” – men det er fint nok, for så kan jeg jo også lige få skrevet lidt blog).


Da jeg var færdig med at kode for i dag, spillede jeg lidt sims. Jeg laver altid sådan nogle særprægede singler, men denne gang skulle det være en hel PLAIN familie! :D Yay? … Jeg nåede ikke så langt i spillet faktisk, for jeg brugte lang tid på at lave simmerne (datteren er ‘hovedsimmeren’ som jeg vil bruge mest fokus på, da jeg ellers altid spiller med voksnesimmere), og jeg derudover formåede at crashe mit spil total XD Jeps… Jeg downloadede en mod… Lagde den ind i spillet… Og pludselig kunne man ikke få simmerne til at interegerer med hinanden… Og de kunne heller ikke selv ‘tage intiativ’ til noget ^_^” Damn! Jeg brugte så lang tid på at få mit spil til at funke. Da jeg havde gjort det… Gad jeg ikke spille mere XD Haha! Jeg havde fået total hovedpine (og havde haft mavepine hele dagen), og lagde mig over i sengen. 10 minutter efter kommer Nicki hjem – og så står den på oprydning og rengøring -.-” buhuuu…


… Ellers så har vi slappet af og fået noget dejlig pasta og tomatsovs ^_^ Vi har set lidt road wars, og så er vi faktisk gået i gang med at se ‘Ginga Nagareboshi Gin‘, måske bedre kendt som ‘Silver Fang‘ herhjemme ^_^ … Det var en anime som jeg elskede som barn, og faktisk den første anime jeg overhovedet så. Jeg har længe gerne ville se den igen, og Nicki har aldrig set den, så nu tænkte jeg at det var på tide at vi så den. Vi har set 3 afsnit nu, og han syntes faktisk også om den indtil videre :D Hvor er det fedt! Det er helt vildt hyggeligt. Jeg glæder mig helt til at han er færdig med at skrive for i dag, så vi kan se videre ^_^

OG HVEM FUCK HAR VÆRET LAM AT FINDE PÅ NOGET SÅ LAMT SOM LINGERIER BALL?! DET ER DA NOGET AF DET MEST… ARG… KVINDE UDSTILLENDE… -.-” Hmm… Så syntes jeg da også at mændene skal smide deres flotte, flotte, fodbolduniformer og spille i undertøj… Fuckers… Er det virkelig den eneste mulighed der er for at kvindefodbold kan blive ‘ordentlig’ accepteret og rent faktisk blive sendt på TV?… Ehem helt ærligt >.<” (Ja… Jeg er total rødstrømpe… Om et øjeblik går jeg ud og brænder min BH over vasken ;D)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.