Så er det afgjort hvor jeg skal holde juleaften i år. Jeg skal holde jul i Frederikshavn… Ved Nickis familie :) Det bliver rigtig godt. Glæder mig. Men også mærkeligt ikke at skulle holde det med min mutti. Men jeg glæder mig også til at prøve at opleve det med Nicki :’) Det bliver super hyggeligt tror jeg…

Mere gider jeg faktisk ikke dele :D Jeg er træt og det har været en hård dag på arbejdet! Shoot meee! :’D … Min mutter kommer i morgen, og det glæder jeg mig til. Hun har bare haft problemer med ryggen i dag.. Så det kan være hun er nødt til at aflyse :( Men nu ser vi. Håber hun har det bedre. Men det går sjældent over efter én dag.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.