her holder jeg jul i år ;D

Så er det afgjort hvor jeg skal holde juleaften i år. Jeg skal holde jul i Frederikshavn… Ved Nickis familie :) Det bliver rigtig godt. Glæder mig. Men også mærkeligt ikke at skulle holde det med min mutti. Men jeg glæder mig også til at prøve at opleve det med Nicki :’) Det bliver super hyggeligt tror jeg…

Mere gider jeg faktisk ikke dele :D Jeg er træt og det har været en hård dag på arbejdet! Shoot meee! :’D … Min mutter kommer i morgen, og det glæder jeg mig til. Hun har bare haft problemer med ryggen i dag.. Så det kan være hun er nødt til at aflyse :( Men nu ser vi. Håber hun har det bedre. Men det går sjældent over efter én dag.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.