Wow jeg havde en rigtig god aften i går :D Det var virkelig hyggeligt at have Erik til overnatning, og ikke mindst få den skide rapport lidt ud af hovedet. Det er jo Erik jeg er sammen med i projektet, så det var virkelig en befrielse at vi bare kunne sidde og snakke og hygge os uden det behøvede at handle om projektet XD … Vi fik lækker aftensmad, masser af sodavand og slik, og så fik vi jo set en del film. Vi var begge to nogle gamle hovedet, og var allerede ved 1 tiden ved at falde i søvn… Men vi holdte da vidst ud en time eller to udover det. Og kæft jeg sov godt om natten ^_^” Jeg havde ingen drømme eller noget. Jeg var bare HELT væk… Sjovt nok vågnede vi begge her til morgen på ca. samtid. Så drak vi en kop tea og snakkede lidt, og så skulle Erik hjem. Han havde en aftale med hans roomie, og jeg skulle skrive rapport i dag (hvilket Erik jo logisk nok også har gjort), og gøre rent. Det blev da til noget rapportskrivning, men meget rengøring gjorde det ikke. Nåede at gøre mit soveværelse rent, og sortere i mit undertøj, og mine strømper… Så fik jeg også lige støvsuget badeværelset, men det var også dét. Så må køkkenet vente til i morgen aften når jeg kommer hjem fra arbejde, eller mandag inden min mor når at komme ^_^” Hihi!

Rapporten mangler bare at få sig en teori del omkring idégenerering og en konklusion. Men jeg kan bare slet ikke tage mig sammen om nogle af delene. Hmm… Fik endelig skrevet en indledning ^_^” … Lorteagtig blev den… Men det går nok XD … *DYBT suk*… Vil bare gerne kunne tage mig sammen så jeg kan blive færdig. Klokken 22:00 kommer der jo Barnaby, og det SKAL jeg bare se :D Har ikke set det de sidste par dage, og det er virkelig noget af det bedste jeg ved ^_^” Elsker at ligge og putte lørdag aften, og se Barnaby… Og så skal jeg faktisk også lige over til min storebror og have kaffe med ham, hans kæreste, mor og Bøje… Hvis jeg altså får tid :) … Ellers må jeg skrive på rapporten efter Barnaby XD Kan man sige smadret? Ja det kan man ^_^ Især taget i betragtning af at jeg skal på arbejde i morgen… Baaah… Jeg skal på arbejde i morgen -.-” Haha…

Jeg vil prøve at få kradset noget ned ^_^ Nyd nu jeres dejlige weekend jer der hverken skal arbejde eller skrive rapport. I ved nok godt selv hvor heldige i er :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.