Endelig tid og lyst til at blogge igen. Jeg har simpelthen haft så meget at se til. Jeg har de seneste par dage forberedt mig mentalt til eksamen i dag ^^” Hehe. Ja og så har jeg arbejdet en del. Men nu er det heldigvis overstået. Jeg fik et 10-tal, hvilket jeg er meget godt tilfreds med :D Det var en hård, men konstruktiv og god censor :) Flinker mand. Mange kunne ikke lide ham. Men jeg syntes nu faktisk at han var venlig, og virkede oprigtigt interesseret i det man sagde. Men han var også bare på dig med det samme du sagde noget tvivlsomt eller forkert XD haha! Men sådan skal det jo være.

Det betød også at jeg nu ENDELIG kunne komme ud til Lady igen (hun har stået stille i en uge). Hun var helt hyperaktiv, og jeg fik da også et par bukkespring da vi fik lidt fart på XD Haha! Hun var sgu’ så glad for at blive rørt igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.