Ja, min cykel er jo endnu engang til reparation -.-” Denne gang koster det 250kr i stedet for 130kr, da jeg denne gang har bestemt mig for at få bagdækket forstærket. Så håber jeg at det holder lidt længere end knap en måned. Er dette IKKE tilfældet, køber jeg simpelthen en ny cykel -.-” Orker ikke det lort mere! ^^”

Men jeg nåede jo meget i dag alligevel. Jeg var et smut forbi min mors arbejde, og lånte hendes bil. Jeg havde glemt min mobil i stalden, så jeg var et eller andet sted, lidt nødt til at skulle derud. Men det var også rigtig skønt at nå at ordne alle boksene, gøre alt foderet til i aften og i morgen tidligt klar, og ikke mindst ride en ordentlig tur :D Lady var super frisk, men vi holdt os nu til skridt det meste af tiden. Hun skal jo lige startes langsomt op efter en uges pause – plus jorden var frossen her til morgen ^^” Og damn det var smukt! Solen skinnede i solen :) Rigtig flot formiddag.

Ja og så var der jo lige arbejde ^^, men der var jeg ikke så længe i dag… Nu skal jeg bare lige se lidt Kontant (åhhh jeg er en sucker for det program ^^”), og så tror jeg ellers at jeg hopper i seng. Jeg er træt og skal tidligt op i morgen.

Hele i morgen forgår nemlig i stalden. Skal mødes derude med Timie, hvor vi sammen skal longerer hestene. Derefter skal jeg ordne stald, og rydde lidt op i mit udstyr. Gøre foderet klar. Klokken 14:30 kommer Laura så, og så rider vi en tur sammen ;) Så… En hel dag i stalden bogstaveligt talt. (Har allerede klargjort en madpakke bestående af nudler, og tea XD)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.